• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ješić: SNSD i Stanivuković uvijek nađu izgovor da se pitanje "Akvane" ne riješi

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Odbornik u Skupštini grada Banjaluka Dijana Ješić smatra da ni odbornička većina u Skupštini grada Banjaluka predvođena SNSD-om, ali ni gradonačelnik Banjaluke ne žele da riješe pitanje "Akvane".

 Akvana Izvor: Mondo - Slaven Petković

Ješićeva je u saopštenju jučerašnju pres konferenciju predsjednika Skupštine grada, Ljube Ninkovića, nazvala performansom isto kao i današnji protest koji je organizovao Stanivuković.

"Šta je epilog oba? Akvana i Gradski bazen zatvoreni od sutra i sve smo bliže tome da zemljište Akvane pređe u ruke privatniku", kaže Ješićeva pitajući se da li je to krajnji cilj.

Povezano

"Ne mogu 100% tvrditi, ali je stvarno čudno da uvijek jedna strana nađe izgovor da se ovo pitanje ne riješi. Nisam u Banjaluci, pa nisam mogla biti prisutna na sjednici, ali bih se vratila svakako da je kvorum za održavanje iste došao u pitanje. Ali mi zaista nije jasan razlog zašto je ona danas prekinuta kada su svi prijedlozi gradonačelnika, koji se tiču Akvane, uvršteni u dnevni red i podržani od strane svih nadležnih komisija, te je bilo za očekivati da budu i usvojeni. Previše je hitno pitanje Akvane, da bi se sjednica odgađala bez obzira na bilo kakve otežavajuće okolnosti", rekla je Ješićeva.

Podsjeća da su se dvije strane (SNSD i Stanivuković) "savršeno slagali" oko izgradnje teniskog terena za Srpska open, pa se pita kako to da sada ne mogu da se dogovore i nađu načina da sarađuju.

"Teniski teren je simbol bačenog narodnog novca koji danas ne služi ničemu i više liči na gradsku deponiju, nego na teniski kompleks ili multifunkcionalnu dvoranu, kako je naveliko najavljivano", smatra Ješić.

Nastavlja, da su se "lako dogovorili kada je trebalo potrošiti milione iz budžeta, tj. džepa građana, a sada, kad treba da se spasi gradska imovina, tj imovina gradskog preduzeća, radna mjesta, egzistencija porodica zaposlenih, onda ne mogu da nađu zajednički jezik".

"Onda nimalo ne čudi što ljudi više ne vjeruju ni jednima ni drugima, nego sumnjaju da su se dogovorili da izvode performanse, optužuju jedni druge sve dok zemljište Akvane ne pripadne privatniku. A onda nakon toga nastave optuživati jedni druge ko je bio kriv i tako ukrug do nove Akvane...", zaključila je Ješićeva.

(Mondo)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

СА

А ти се као разликујеш од њих. Колико си узела да пређеш у НФ? И најјаче је ово, нисам била на скупштини, али ћу радо да коментаришем, ма која сте ви банда, свиђа вама који сте у политици задњих 10-ак година треба забранити политичко дјеловање и вратити вас у реалност да видите како овде живи обичан човјек. Који сте ви говнари и шљам па то није било никад, понекад размишљам да би нам боље било да РС ни не постоји кад имамо овакве кадрове...

MONDO REPORTAŽE