• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prekinuta sjednica: Od sutra ne rade Akvana i Gradski bazen, Stanivuković zakazao novi protest (FOTO/VIDEO)

Autor Dragana Božić

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka je prekinuta zbog situacije u zgradi Gradske uprave u kojoj su prisutni građani koji su bili okupljeni ispred Gradske uprave, a koji su ušli na poziv gradonačelnika.

 Građani ušli u Gradsku upravu, izviždali Ninkovića Izvor: Mondo/Slaven Petković

Predsjednik skupštine Grada Ljubo Ninković saopštio je da je primoran da prekine sjednicu jer je nastala vanredna situacija, citirajući poslovnik o radu Skupštine.

Nakon prekida Stanivuković je poručio da je kao gradonačelnik prinuđen da donese odluku, te da od sutra neće raditi ni Akvana ni Gradski olimpijski bazen.

"Mi moramo dalje da nastavimo sa borbom da ih natjeramo da donose odluke kojeznače za ovaj grad. Nastavljamo sutra sa protestima u 19.30 časova ispred Gradske uprave. Sutra ćemo donijeti nove odluke, a ova od danas da njegov kabinet ne bude u Gradskoj upravi sutra stupa na snagu i vidjećete kako će to biti", rekao je Stanivuković i pozvao građane da dođu u što većem broju.

Podsjećamo, nakon što je  Stanivuković održao protest ispred Gradske uprave, pozvao je okupljene građane da uđu u Gradsku upravu.

“Čini se da Akvanu neće usvojiti, staviće je pod bankrot, žele da propadne i Gradski olimpijski bazen i da privatnik uzme ono zemljište i da ne bude ni unutrašnjeg ni vanjskog bazena. Ovo ovdje je moj prostor, a na spratu njegov. Ne bude li radio kako treba idemo gore i njegove kancelarije biće zagrađene”, rekao je Stanivuković.

Ipak, do toga nije došlo, a građani su zvižducima ispratili prolazak predsjednika Skupštine Ljubu Ninkovića dok je prolazio do svog kabineta.

Kolegijum Skupštine grada za danas je zakazao sjednicu na čijem dnevnom redu su tačke za imenovanje direktora, kadrovska pitanja, kao i tačka o davanju saglasnosti na Odluku o usvajanju elaborata o dokapitalizaciji za “Akvani”.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Tu aquanu treba poravnati buldozerima i zasaditi paradajz i paprike na njoj. Tad bi vjerovatno bila profitabilnija nego sad. Od kad radi iz nje tece kes ko voda iz bazena kad se prazni. Ako do sad nisu mogli to nekako dovesti u red pa ocigledno da nece nikad.

MONDO REPORTAŽE