• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić u Gradskoj upravi: Stanivuković ne zna voditi grad, NISMO ODUSTALI OD OPOZIVA (FOTO/VIDEO)

Autor Dragana Božić

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić posjetio je danas banjalučku Gradsku upravu.

 IMG-b2483e847b438ce5e3296777ce0d165f-V.jpg Izvor: Mondo/Slaven Petković

Đajić je rekao da ponašanje i potezi aktuelnog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića u vođenju grada zaslužuju da se pokrene njegov opoziv što ne traže samo SNSD i koalicioni partneri, već i brojni građani, pa i radnici Gradske uprave.

"Oni su razočarani u njega, jer je glumio poštenjačinu, a pokazao je da se ponaša sasvim suprotno od onoga u šta se pretvarao. On misli samo na sebe i pojedince oko sebe", rekao je Đajić novinarima nakon što je danas posjetio gradski parlament na poziv predsjednika Skupštine Banjaluke Ljube Ninkovića.

On je rekao da je zrelo i realno da se razmisli o opozivu Stanivukovića jer on ne zna ništa raditi, a pogotovo voditi grad u kome, kako kaže, vlada haos.

Đajić je rekao da je potrebno da se redovno održavaju sjednice Skupštine Banjaluke u interesu građana, a ne da Stanivuković ide na "službeni put" u šorcu, kupaćim gaćicama i na svojoj jahti, iako je prijeko potrebno da se grad razvija.

"Cilj je da se u Banjaluci radi u interesu građana i Srpske, a ne u interesu Stanivukovića i pojedinaca oko njega", rekao je Đajić i dodao da Univerzitetski klinički centar Srpske, koji vodi, ima gotovo sve lijekove i potrošni materijal, a ako nečega nema, to je isključivo zbog poštovanja Zakona o javnim nabavkama.

Ninković je rekao da ne stoje optužbe bahatog Stanivukovića da Skupština opstruiše Grad, ne dozvoljava razvoj Banjaluke i slično.

"Skupština je spremna da uradi sve s ciljem dobrobiti svih građana. S druge strane, Stanivuković je na službenom putu, ali po mojim informacijama nije, već je na ljetovanju. On zamišlja očigledno da je Banjaluka njegova igračka, ali to je neprihvatljivo za nas i građane", rekao je Ninković.

(Srna/Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Đaja očigledno nešto radi mimo šefa. Ide na sve ili ništa jer šef misli da Draška treba podržati a Đajić da je kadar da ga sruši.

MONDO REPORTAŽE