• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: Ako ne budem mogao ući u kancelariju, zakazaću sjednicu na stepenicama

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković poručio je da će, ako danas ne bude mogao ući u svoju kancelariju, sjesti ispred stepenica Gradske uprave i zakazati sjednicu.

 IMG-1d0d31200b6f78cb2453c9bcc7de574f-V.jpg Izvor: Mondo/Slaven Petković

Ninković kaže da gradonačelnik Banjaluke nastavlja sa svojim opstrukcijama jer želi da "zemljište Akvane preda u ruke tajkuna".

"Cilj nam je bio da na vanrednoj sjednici govorimo o rješenjima za Akvanu. Gradonačelnik nije dozvolio da se dođe do rješenja, jer tako ne bi mogao svojim tajkunima da ponudi zemljište", rekao je Ninković u Јutarnjem programu RTRS-a.

Ninković je rekao da će, ukoliko danas ne bude mogao da uđe u kancelariju, sjesti na stepenice ispred Gradske uprave i u 15 časova zakazati sjednicu Skupštine, kako bi dobili priliku da razmatraju pitanje rješavanja krize u Akvani.

On je naveo da će narednih dana biti razmotrena mogućnost opoziva gradonačelnika.

Povodom Ninkovićevih tvrdnji, oglasio se i Stanivuković na društvenim mrežama i poručio da mu neće vratiti ključeve kancelarije dok "ne odblokiraju rad Skupštine".

"Da sam znao da tako dobro radi na stepenicama, odavno bi mu tamo bilo radno mjesto. To će biti njegovo novo radno mjesto sve dok ne odblokiraju rad Skupštine Grada i ne krenu da rade u interesu građana".

Podsjećamo, prethodnih dana u Banjaluci odigrava se performans u Gradskoj upravi. Stanivuković je u posljednja dva dana uveo građane u Gradsku upravu, usljed čega je prekinuta vanredna sjednica Skupštine grada gdje se trebalo raspravljati o pitanju AkvaNe. Takođe, juče su policijski službenici posjetili Gradsku upravu na Ninkovićev poziv, jer su, po Stanivukovićevom naređenju, zamijenjene brave na dvije kancelarije.

(MONDO/RTRS)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Burko

Pa održite je više

MONDO REPORTAŽE