• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri dana performansa u Banjaluci: Dodik kosi, Draško stolice nosi...

Autor Nikolina Damjanić

Proteklih nekoliko dana Banjaluka je u centru pažnje „zahvaljujući“ performansima političara iz Srpske.

 Politički performansi u Banjaluci Izvor: Dejan Rakita/Mondo/Milorad Dodik/Twitter/Ljubo Ninković-Facebook

Prvi je počeo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković koji se obrušio na predsjednika Skupštine grada Ljubu Ninkovića. Prepucavanja nisu nikom interesantna, pa se krenulo sa predstavama za javnost.

Stanivuković je počeo govorancijama ispred Gradske uprave, preko mijenjanja brava, do dovoženja službenog automobila oblijepljenog naljepnicama sa raznim porukama, da bi se sve završilo iznošenjem stolice iz kancelarije predsjednika Skupštine.

Izvor: Dejan Rakita

Ninković je jutros objavio fotografiju iz hodnika Gradske uprave koja mu je poslužila kao "privremena kancelarija", s obzirom da mu gradonačelnik ne da ključeve nove brave.

Izvor: Facebook/Ljubo Ninković

Na sve je reagovao Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS i predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka koji je poručio da je zabrinut za mentalno zdravlje gradonačelnika Banjaluke.

"Odavno mi kvalifikovane osobe, pa i građani Banjaluke, govore da može biti opasan po okolinu i po sebe što je i dokazao u ova dva dana. Smatramo da je neophodno uraditi vanredni ljekarski pregled sa psihološkim i psihijatrijskim testiranjem. Do tada, preporučujem da građani pogledaju njegove grimase, rječnik i ton govora, gestikulaciju tijela pa neka sami prosude o kakvoj osobi se radi. Trebalo bi dobro da razmislimo kome smo dali grad u ruke, kakva nam je sudbina sa njim i šta ćemo dalje", zaključio je Đajić.

I za kraj dana, pravu „poslasticu“ je spremio Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske koji je izašao iz službenog „mercedesa“ uzeo ručno kosu i pokosio obraslu travu na tranzitu u Banjaluci.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE