• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličević: Kristijan Šmit je igračka SNSD-a i političara iz Federacije

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

"Zbog čega dizanje tenzija oko odluka nelegalnog visokog predstavnika?", pita se predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Milan Miličević u današnjem saopštenju.

 Milan Miličević Kristijan Šmit  je igračka Izvor: SDS saopštenje

"Da u Republici Srpskoj danas postoji legalni visoki predstavnik koji može da nametne odluke, mi se ne bismo dvoumili i sa čvrstim stavom bismo se borili protiv tih odluka", istakao je Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

"U nekadašnja vremena, kada je Srpska demokratska stranka osjetila najviše teror tadašnjih legalnih visokih predstavnika, nismo imali podršku svih političkih partija sa srpskim predznakom iz Republike Srpske iako smo tražili srpsko jedinstvo koje nas je tada moglo odvesti u mnogo bolji život. Srpska demokratska stranka ne kalkuliše sa svojim narodom i Republikom Srpskom kao što to radi SNSD svih ovih godina", naglasio je lider SDS, u saopštenju povodom posljednjih nametanja od strane Kristijana Šmita.

Kaže da SDS jasno podržava sve ono što štiti interese Republike Srpske i zato su podržali u Narodnoj skupštini Zakon o neprovođenju odluka Ustavnog suda do donošenja Zakona o ustavnom sudu i neobjavljivanju odluka Visokog predstavnika u Službenom glasniku Republike Srpske.

"Ali igre bez granica između nelegalnog visokog predstavnika, SNSD-a i njihovih partnera iz Federacije idu dalje", pojasnio je Miličević.

On je kazao da dizanje tenzija i dogovori gore navedenih su samo "utjerivanje straha ljudima i bježanje od pitanja javnosti o teškom ekonomskom stanju".

"Jasno je da Kristijan Šmit ne može biti problem. On je trenutno igračka SNSD-a i njihovih koalicionih partnera iz Federacije. Predstave u ovoj zemlji i dalje traju, a omladina ne zna da li da čeka neka dugo najavljivana bolja vremena ili da se pridruži prijateljima koji su otišli u svijet", zaključio je Miličević.

(Mondo)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE