• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić objasnio zašto je sjednica prekinuta: Traže odgovore na pitanja ko je dobio besplatne godišnje karte za parking

Autor Dragana Božić

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić održao je konferenciju za medije zbog kako tvrdi, nezakonitog dijeljenja besplatne godišnje karte za parking.

 Đajić traži odgovor ko je dobio besplatne karte za parking Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Đajić je istakao da je Stanivuković besplatnu kartu dao svojoj djevojci, ocu bivše djevojke, svom frizeru i saradnicima.

"Krajnje vrijeme je da narod sazna šta se radi u Gradskoj upravi. Osobama koje ne zaslužuju dao je besplatne godišnje karte za parking koje su namijenjene posebnim kategorijama građana", istakao je Đajić, piše Srpskainfo.

Na odštampanom papiru nalazilo se nekoliko imena koja su, kako oni tvrde, dobili besplatnu godišnju kartu. Na spisku se našla i supruga funkcionera PDP-a Igora Crnatka, otac njegove saradnice Nikolije Mušić kao i saradnice u kabinetu Olga, Jovana, Milica i Tanja.

"Samo smo to došli da pitamo Draška Stanivukovića", rekao je Đajić.

Jučerašnja skupština grada je upravo i prekinuta zbog ovoga, jer kako tvrde, nisu dobili odgovore.

"Dok on ne objavi spisak ljudi koji su dobili besplatne karte, neće biti sjednice" poručio je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a.

Podsjećamo, prema Pravilniku o uslovima, načinu korištenja, organizaciji, načinu naplate i kontrole parkiranja na javnim parkiralištima na kojima je uvedena naplata parkiranja, gradonačelnik ima pravo da zaključkom u toku godine dodijeli do 20 besplatnih godišnjih parking karata.

Pravilnik propisuje pravo na besplatnu godišnju parking kartu za sve zone i ovo pravo imaju gradonačelnik, zamjenik gradonačelnika, šef kabineta gradonačelnika, predsjednik skupštine, odbornici u Skupštini grada i načelnici odjeljenja.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Radijcic je za Banja Luku bio sto je Putin za Rusiju. Dok je on bio gradonacelnik masa projekata se radila i realizovala a sad Boze me sacuvaj sta se desava

Rajkan

@RS Šta je on to realizovao, koje projekte? Bio isti kao i sadašnji gradonačelnik, servis za tajkune

Jole

Stanivukovic sebi i svojima djeli besplatne parking karte a gradjanima uduplao cijene. Nikad gori gradonacelnik u Banja Luci nije bio a bilo je svakakvih

MONDO REPORTAŽE