• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik o slavskim pričama i punim trpezama, Crnadak reagovao: "Zna da SNSD nema podršku naroda"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Srpske Milorad Dodik je na pres konferenciji koja je održana danas u Banjaluci između ostalog rekao kako narod u RS tokom slava, čija je sezona počela, često kritikuje loše stanje u Srpskoj, a da su istovremeno trpeze za kojima sjede pune. Stigla je reakcija.

 Dodik i Crnadak o slavama Izvor: MONDO

"Što je najgore na slavama se priča negativno o stanju u RS, a kad pogledate sto, to nije ručak, to je gozba. Ostane bar pola hrane nepotrošeno. A oni koji sjede na trpezi po pravilu govore: ne valja ovo, ne valja ono. Ja nema ništa protiv toga, ali djeluje mi apsurdno da je u danima slave u glavi samo da nešto ne valja", ispričao je Dodik i dodao:

"Ali to smo mi, zato ja i volim ovaj narod".

Današnja izjava Milorada Dodika da će se na svim slavama, koje slijede kod srpskog naroda i u Republici Srpskoj, kritikovati vlast SNSD i teško stanje u kojem se nalazi Republika Srpska, prvo je priznanje vlasti da nemaju podršku naroda i da su svjesni da narod Republike Srpske želi njihov odlazak, smatra Igor Crnadak, šef Kluba poslanika PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske. 

"Njegova porukabda naš narod može jednom godišnje, za slavu, imati punu trpezu i da to treba biti dokaz dobrog života u Republici Srpskoj je još jedna sramota SNSD i još jedno ponižavanje vlastitog naroda" , rekao je 

Istakao je da smo danas takođe imali priliku da slušamo kako je veliko dostignuće što će se penzije isplatiti na vrijeme, kao i nebuloze poput toga da je ekonomija Republike Srpske jača od njemačke i da su finansije Evropske unije devastirane.

"Najopasniji dio današnjeg izlaganja je Dodikova izjava da je Dejtonski sporazum mrtav, čime se šalje poruka da je vlast u Republici Srpskoj spremna, da zbog vlastite izolovanosti i ličnih problema koje imaju, cijeli narod povede u provaliju i ugrozi budućnost sljedećih generacija", ističe Crnadak.

Dodaje da Dejtonski sporazum nije mrtav, da je on najveći mogući interes Republike Srpske, jer se tako najjače brani svoja teritorija, imovina, nadležnosti, institucije, zaštitni mehanizme kod donošenja odluka i drugi interese.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Stani mu na crtu, pa provjeri. Ti i Borenović saberite glasove

Jole

To koliko SNSD nema podrsku naroda demantuje cinjenica da su na vlasti preko 20 godina. Prvo razmisli prije nego izvalis takvu glupost. A licno znam koliko si se ti nakrao para dok si bio na poziciji tako da bolje da sutis Crnadak.

Sta te briga

Dosta više toga prepucavanja upamet srbi

MONDO REPORTAŽE