• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Granica postoji" je sada i podkast: Advokat Nobilo bio prvi gost, evo šta je rekao

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Postojanje bilo kakvog visokog predstavnika je negacija demokratije, a posebno ovog koji donosi zakone, rekao je advokat Anto Nobilo.

 anto.jpg Izvor: Screenshot

"Kao pravnika me šokira činjenica da postoji čovjek koji donosi zakone! Da li ste ikada čuli da postoji jedan čovjek koji može donijeti bilo koji zakon uključujići i zakon koji glasi: 'Ako ne poštuješ moje odluke moraš ići u zatvor'. Samo u BiH postoji čovjek koji može to da radi. To je vrhunac apsurda i negacija demokratije, a na zapadu tvrde da se to ne smije raditi", istakao je Nobilo, koji je savjetnik tima odbrane predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, objavila je agencija Srna.

Gostujući u prvoj epizodi podkasta "Granica postoji", koji će biti emitovan večeras u 18.00 časova, Nobilo je naglasio da je legitimno da postoji politička borba protiv nelegalnog visokog predstavnika.

"Ne vidim problem da neko ima politički program čije djelovanje je usmjereno protiv stranog guvernera koji sam donosi zakone", zaključio je Nobilo, gostujući u podkastu "Granica postoji" čije emitovanje počinje danas, a koji je nastavak aktivnosti podrške institucijama Republike Srpske iskazanim kroz narodne proteste koji su organizovani 17 puta na granici između Republike Srpske i susjedne FBiH.

Prva epizoda podkasta "Granica postoji" biće emitovana na OVOM LINKU. Voditelji su Predrag Ćurković i Gvozden Šarac i oni će, kako stoji u opisu na Jutjub kanalu podkasta, svakog petka sa gostima voditi dijalog o granicama pravde i nepravde, pravnom nasilju nad Republikom Srpskom, nametanjima i pritiscima na njene institucije.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Sve su to samo provokacije i nista drugo. Ja ne brinem jer Rusija je garant dejtona a nisu ovo vise 90te kad je Rusija razorena i nemocna. Ovaj put je jaca nego ikad i drzi nam stranu. Zato se i Mile ponasa tako slobodno i radi to sto radi jer zna ko mu cuva ledja. To je potvrdjeno najvecim priznajem Ruske federacije kojim se moze odlikovati neki stranac a dobili su ga samo Mile i Vucic i to govori sve. U diplomatiji su bitnije skrivene poruke od javnih.

MONDO REPORTAŽE