• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije prošao rebalans, Stanivuković odbornike JELENE TRIVIĆ nazvao "ĐAJIĆEV FRONT"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je danas nakon prekinute Skupštine grada na kojoj je trebalo da se raspravi o rebalansu budžeta da se stranka Jelene Trivić (NF) pretvorila u "Đajićev front", budući da odbornici NF nisu htjeli da podrže rebalans.

 Stanivuković Narodni front Đajićev front Izvor: MONDO

Nastavak vanredne sjednice Skupštine grada Banjaluke, na kojoj su odbornici trebali da raspravljaju o rebalansu budžeta za 2023. godinu, nije održana zbog nepostojanja kvoruma.

Stanivuković je na pres konferenciji nakon prekida sjednice demantovao navode koji su se pojavili u medijima da je bilo podmićivanja (ovo je tvrdio Vlado Đajić, prim; ur.) odnosno da je sa bilo kojim odbornikom razgovarao na taj način.

"Iako nisam kriv, izvinjavam se tim odbornicima zbog te neprijatnosti i zahvaljujem se svakom pojedinačno odborniku koji je bio spreman da razgovara o rebalansu. Važno je reći da imamo dio odbornika, koji pokazuje jasnu svijest o važnosti da ova pitanja budu na dnevnom redu", kazao je gradonačenik uz poruku da se borba za Banjaluku nastavlja i da rebalans donosi dobro Banjaluci.

Stanivuković se posebno osvrnuo da protivljenje odbornika Narodnog fronta (stranka Jelene Trivić) usvajanju rebalansa, čemu se, kako kaže, najoštrije protive oni i "Đajićevi" odbornici SNSD-a u Skupštini grada.

"Njena stranka nije Narodni front nego Đajićev front", rekao je, između ostalog, Stanivuković u podužem komentaru o bivšoj koleginici iz stranke.

Stanivuković smatra da Trivićeva politiku posmatra previše lično i da "još živi" u Opštim izborima iz oktobra 2022. godine, te da ona i Đajić zbog ličnih animoziteta prema njemu ne vide interese Banjaluke.

Pozvao je rukovodstvo Skupštine Grada da zakaže održavanje redovne sjednice za čije zakazivanje je danas trebalo da bude održana sjednica Kolegijuma, navodeći da dva mjeseca nije bilo redovne sjednice Skupštine.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Slabo (re)balansiraš balansero

MONDO REPORTAŽE