• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgubio podršku SNSD-a: Mladen Grujičič nezavisni kandidat za načelnika Srebrenice

Autor Nikolina Damjanić

Aktuelni načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić danas je organizovao skup podrške na kojem je, pred 50 prisutnih, najavio da se treći put kandiduje za načelnika ove opštine, ali ovoga puta kao nezavisni kandidat.

 Mladen Grujičić kandidatura za gardonačelnika Izvor: Miro Pejić - Srna

On je danas pozvao srpsko biračko tijelo, političke partije, organizacije proistekle iz rata i sve koji imaju uticaj da podrže njegovu kandidaturu i pokažu, kako je naveo, odgovornost i srpsko jedinstvo.

Prema njegovim riječima, nema ozbiljnih kandidata sa iskustvom neophodnim za obavljanje dužnosti načelnika opštine Srebrenica i da je zbog toga odlučio da se ponovo kandiduje.

Grujičić je kao član najjače srpske stranke u Srebrenici SNSD-a, ali i kao zajednički kandidat svih ostalih srpskih političkih partija u ovom mjestu, za načelnika izabran 2016. godine, a zatim i na ponovljenim izborima za ovu opštinu, održanim 21. februara 2021. godine.

On sada nema podršku srebreničkog SNSD-a, čiji je predsjednik Radomir Pavlović rekao da je Opštinski odbor ove stranke odlučio da njihov kandidat za načelnika opštine bude Miloš Vučić i pozvao ostale srpske političke partije, udruženja i borce da podrže prijedlog stranke, koja više od dvije decenije dobija najveće povjerenje srpskog biračkog tijela u Srebrenici i da to bude zajednički srpski kandidat za načelnika ove opštine.

Istovremeno u Srebrenici bošnjačke stranke održavaju sastanke pokušavajući da se usaglase oko svog zajedničkog kandidata za načelnika opštine, ali bez rezultata.

(Srna/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE