• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sukob u PDP-u bez rukavica: Crnadak otvoreno poručio da je Stanivuković kandidat SNSD-a

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak je danas otvoreno poručio aktuelnom gradonačelniku i stranačkom kolegi Drašku Stanivukoviću da zaboravi na kandidaturu za novi mandat.

 Crnadak Draško Stanivuković SNSD Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

"SNSD već tri puta za redom gubi u Banjaluci i to ubjedljivo. Neće ih narod u našem gradu. I zato su digli ruke od Banjaluke. Po prvi put su izabrali rukovodstvo u kojem ni predsjednik SNSD, niti jedan od potpredsjednika nisu iz Banjaluke. Da bi prevarili birače, smislili su plan da ovaj put imaju svog gradonačelnika, ali koji je formalno iz druge stranke. E, pa ne može!", poručuje Crnadak, misleći očigledno na Stanivukovića.

Crnadak se oglasio povodom Stanivukovićeve izjave u kojoj je kritike od strane Crnatka i Milka Grmuše nazvao "kokodakanjem".

"Nikada u istoriji PDP-a jedan član Predsjedništva nije rekao drugom da kokodače. Sve do juče. Tako je to kad pare udare u glavu, a nervoza i bahatost nadjačaju pristojnost i kulturno ponašanje", poručio je Crnadak.

Najavio je istorijsku sjednicu stranački organa PDP-a u četvrtak, a zatim i u subotu gdje će se, po njegovim riječima, potvrditi da je PDP jedan od najistrajnijih lidera opozicionog bloka i konačno otkloniti sve dileme.

"Sve drugo bi od PDP-a napravilo samo još jedan vagončić u tragikomičnoj kompoziciji koju predvodi SNSD", napisao je Crnadak.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Blago se nama

Kako ćeš reći tetku da kokodače, Draško? Sram i stid da te bude. 😂

MONDO REPORTAŽE