• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojan Samardžić kandidat SDS-a za načelnika opštine Berkovići

Autor Nikolina Damjanić

Član Predsjedništva Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) Berkovići Bojan Samardžić kandidat je te stranke za načelnika ove opštine na predstojećim lokalnim izborima.

 Kandidat za načelnika opštine Berkovići Izvor: Srna

Samardžić je rekao da je na sjednici Skupštine Opštinske organizacije SDS-a u Berkovićima, koja je održana juče, bila zvanična promocija njega kao kandidata kao i promocija programa.

On je dodao da je odluka o njegovom imenovanju za kandidata SDS-a donesena jednoglasno na sjednici Opštinskog odbora SDS-a krajem decembra.

Samardžić kaže da su razlozi zbog kojih ga je Opštinski odbor SDS-a predložio za kandidata za načelnika opštine znanje i iskustvo koje posjeduje.

"Kroz dva mandata u funkciji zamjenika načelnika opštine Berkovići stekao sam značajno iskustvo u politici i funkcionisanju lokalne samouprave", rekao je Samardžić.

On je dodao da je bio koordinator na izradi strategije razvoja opštine Berkovići, te da će njegov program kao kandidata i program SDS-a biti usklađen sa tom strategijom.

"Sa strategijom smo definisali viziju razvoja Berkovića, a opštinu vidimo kao uređenu opštinu sa razvijenom mrežom naselja, sa preduzetnički orijentisanom privredom i stanovništvom u očuvanoj životnoj sredini", rekao je Samardžić.

(Srna/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE