• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Graničnim policajcima umanjene plate: Dozvolili obezbjeđenju Kristijana Šmita da naoružani uđu u BiH

Autor Dušan Volaš

Granični policajci, koji su dozvolili obezbjeđenju Kristijana Šmita, kojeg institucije Republike Srpske ne priznaju za visokog predstavnika, da nelegalno unesu oružje u BiH, kažnjeni su umanjenjem plate.

 Kažnjeni Granični policajci jer su obezbjeđenju Kristijana Šmita dozvolili da naoružani uđu u BiH Izvor: MONDO/ Dragana Božić

Disciplinska komisija Granične policije je, naime, graničnim policajcima izrekla kaznu umanjenja plate od 15 odsto u naredna tri mjeseca, piše RTRS.

Epilog je to prijave ministra bezbjednosti BiH Nenada Nešića, koji je tražio da policijske agencije istraže kako je moguće da Šmitovo obezbjeđenje neleglno unese i bez dozvole nosi oružje na teritoriji BiH.

Nešić je rekao Srni dodao da će u ponedjeljak zatražiti od Granične policije da mu dostave detaljnu informaciju o ovom događaju i šta su uradili u vezi sa tim.

On je rekao da je Ministarstvo bezbjednosti uputilo dopis Graničnoj policiji sa zahtjevom da preduzmu sve mjere i utvrde odgovornost za ulazak Šmitovog obezbjeđenja sa oružjem preko graničnog prelaza Gradiška.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE