• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOR RADOJIČIĆ zvanično krenuo SVOJIM PUTEM: "Bićemo alternativa i vlasti i opoziciji"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

U Banjaluci je danas održana osnivačka skupština političkog pokreta bivšeg gradonačelnika Banjaluke i nekadašnjeg visokog funkcionera SNSD-a Igora Radojičića, pod nazivom "Svojim putem".

 Svojim putem - Igor Radojičić Izvor: Instagram

Nezavisni pokret "Svojim putem - Igor Radojičić" kako glasi zvaničan naziv biće registrovan u nadležnom sudu do kraja nedjelje.

"Novi politički pokret će ponuditi alternativu i postojećoj vlasti i sadašnjim opozicionim partijama. Zato je i naziv 'Svojim putem'. Pokret će djelovati stručno, argumentovano, racionalno, patriotski i sistemski, kako bi se mijenjalo sadašnje stanje na svim nivoima. Danas su doneseni Programski principi, Statut, Odluka o osnivanju, a verifikovan je Osnivački odbor od 17 članova koji će nastaviti pripreme Pokreta za predstojeće izbore. Pokret je do sada podržalo skoro 1.000 građana svojim potpisima, među kojima brojni univerzitetski profesori, advokati i ugledni pravnici, ljekari, neki bivši direktori, načelnici, odbornici i mnogo mladih, do sada neangažovanih ljudi", objavio je Radojičić.

Među najbližim saradnicima bivšeg gradonačelnika Banjaluke su ponovo njegovi saradnici iz vremena dok je bio prvi čovjek grada - Milan Grubor i Bojan Grebenar.

Na osnivačkoj skupštini mogli su se vidjeti i bivši načelnik opštine Latkaši Milovan Topolović, bivši službenici u odjeljenjima Gradske uprave Slaviša Sandić i Slavko Davidović

Ovim potezom Radojičić se vraća na domaću političku scenu, a prema svim dostupnim informacijama on se neće kandidovati za gradonačelnika već će na izbore izaći sa odborničkom listom.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Sretno druže Igore, da je bilo realnosti, ti bi pobjedio i prošli put... Kakav Draškić, Milin pionir...

То је то

Млади и перспективни људи долазе, хахахахаа. Чији ли је ово Тројански коњ и одвлакач гласова.

hm

E Radojičiću na šta si spao. Nekad si mnogo obećavao, a završi ko i Trivićka u nekom besmislenom pokretu. Draško će vam pokazati ko kosi a ko vodu nosi. Gledjte i učite

list

Lista iskompleksiranih likova. Što se nisui kandidovao protiv Draška ako si bolji, samo ti SNSD smetao

MONDO REPORTAŽE