• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik odgovorio na prozivke opozicije: "A da se učlanite u SDA, biće vam lakše?"

Autor Dragana Božić

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da sve dok ga napadaju Jelena Trivić, Igor Crnadak, Branislav Borenović, Nebojša Vukanović znači da radi dobro i u interesu Srpske.

 Dodik o prozivkama opozicije Izvor: Borislav Zdrinja/Srna

"Trivić, Crnatku, Borenoviću, Vukanoviću, dok god me vi napadate, znači da radim dobro i u interesu Republike Srpske. Pošto me svaki dan napadate, znači da svaki dan uradim nešto dobro. Počeću da se brinem ako me pohvalite", naveo je Dodik.

Kao što laž ne može biti politika, Dodik je istakao da ni mržnja ne može biti politika.

"Na laži sam oguglao, a mržnja će vas uništiti. A da se učlanite u SDA, biće vam lakše?", napisao je Dodik na mreži "Iks". 

Podsjećamo, na račun predsjednika Srpske upućene su brojne kritike nakon posjete direktora CIA-e za koju je Dodik rekao da je značajna, te istakao da "Republika Srpska nikada nije sporila suverenitet i teritorijalni integritet BiH shodno Dejtonskom sporazumu i secesija nikada nije bila naša politika, ali da Republika Srpska ima pravo na političku borbu za svoj status, shodno slovu Dejtonskog sporazuma".

Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta rekla je kako Dodik sebe može da laže do mile volje, ali da ga je narod pročitao već odavno.

"Prije će biti da pokušava u svom maniru da se dodvori Amerikancima. Iz njemu dobro poznatih razloga", izjavila je Trivić.

Trivićeva naglašava da je ova izjava pokazala sav kukavičluk Milorada Dodika, koji je podvio rep, pa je jadno čak i gledati kako bez trunke dostojanstva puzi pred američkim ambasadorom.

(Srna/Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Kakvom dobru se može ovaj narod nadati, sve ste opljačkali i svrnuli u vlastite džepove

MONDO REPORTAŽE