• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković predstavio slogan: Naš mandat započela su obećanja, završavaju ga "Djela"

Autor Dragana Božić

Djela su vrhunac života i politike! – poručio je kandidat PDP za gradonačelnika Banjaluke, Draško Stanivuković, koji ove godine na izbore izlazi sa kratkim i jasnim sloganom „Djela“.

 Draško Stanivuković predstavio slogan Djela Izvor: PDP, Informativna služba

"Ove četiri godine stavrali smo djela po kojima će Banjaluku pamtiti mnoge generacije u decenijama koje dolaze. Naše najveće djelo bila je podrška porodici! Sa preko 20 direktnih mjera pomoći porodici, stvorili smo grad idealna za život svih, posvećujući pažnju svakom članu porodice. Za vrijeme nas nastale su i nove razglednice grada i novo simboli, upravo oni koji Banjaluci daju novi pečat i novi izgled", poručio je Stanivuković.

U saopštenju PDP-a se navodi da, ako pogledamo unazad, iza mladog gradonačelnika i te kako stoje djela. Infrastrukturni projekti, ali i mnoge mjere, posebno one usmjerene na porodicu i djecu, koje su Banjaluku stavile u sam vrh gradova po broju mjera uvedenih kada je u pitanju pronatalitetna politika.

"Tako je Stanivuković u samo četiri godine za sve sugrađane obezbijedio besplatne mjere, poput besplatnih doživotnih karata za javni prevoz za sve penzionere i sugrađane koji imaju više od 65 godina, besplatnu leagalizaciju svih domova, građevinske dozvole, besplatan priključak na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, besplatne placeva za mlade bračne parove i samohrane roditelje, kao i besplatne projekte za kuću", saopšteno je.

Ističu da tim mjerama treba dodati i besplatne udžbenike za učenike od petog do devetog razreda, besplatne maturske proslave, besplatan parking za dobrovoljne davaoce krvi, te najveće subvencije ikada za djecu koja idu u privatne predškolske ustanove.

"Djela su više od riječi, više od obećanja, zato smo mi upravo djela stavili u centar djelovanja naše politike. I u vremenu sa najviše prepreka, nastalo je najviše djela.Sa mnogo volje, motivacije i snage, spremni smo nastaviti dalje, da stavramo DJELA sutra za bolju, ljepšu i novu Banjaluku!", poručio je Stanivuković.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Max

Bogami vasa djela su se slabo pokazala. Beton beton i samo beton

Zole

@Max neki nisu ni beton ostavili, ostavili floskule

Max

@Zole pa covjek je bio protiv betona, zagovarao kojekakve parkove, ali izgleda da u parkovima nema para, vec u betonu😅

MONDO REPORTAŽE