• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Stanivuković našao još jedan način da pljačka Banjalučane

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

"Namjera gradonačelnika je da se u zgradama koje nemaju formiran ZEV postavi prinudni upravnik koji bi u poslove održavanja zgrada uveo malo poznatu novonastalu firmu"

 Ilić o zgradama koje nemaju ZEV Izvor: Dušan Volaš, mondo.ba

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković našao je još jedan način da zavuče ruku u džepove građana, a ovog puta na udaru su se našli stanari nekoliko stotina zgrada, ukazao je narodni poslanik i član SNSD-a Mladen Ilić.

"Posljednja njegova odluka da putem prinudnog upravnika `pod kontrolu` stavi četiri stotine zgrada u Banjaluci koje trenutno nemaju formirane zajednice etažnih vlasnika predstavlja ni manje ni više nego novu bezočnu pljačku građana Banjaluke", upozorio je Ilić.

Kao i ranije, rekao je on, i ovaj put razlog je isti - pljačka Banjalučana.

"Namjera gradonačelnika je da se u zgradama koje nemaju formiran ZEV postavi prinudni upravnik koji bi u poslove održavanja zgrada uveo malo poznatu novonastalu firmu koja se bavi poslovanjem zajednica etažnih vlasnika, a sve u cilju kako bi se u narednom petogodišnjem periodu kroz investiciono održavanje po najvišim cijenama otimao novac od građana Banjaluke", naglasio je Ilić.

On je pojasnio da se stanari predmetnih zgrada u tom slučaju ne bi pitali ništa, već bi sve odluke vezane za održavanje njihove imovine donosili pojedinac i firma o kojima se trenutno ne zna ništa osim onoga što im je cilj, a to je još jedna prevara s ciljem ostvarenja ličnih finansijskih interesa.

"Nažalost, građani Banjaluke su ponovo žrtve još jednog podmuklog plana da se zarad lične koristi manipuliše njihovim životima", konstatovao je Ilić.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Još jedna SNSD ova laž

MONDO REPORTAŽE