• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon Đajića i Selak prihvata mandat u Skupštini Grada Banjaluka

Autor Nikolina Damjanić

Goran Selak, predsjednik SPS-a i nosilac odborničke liste ove stranke za Skupštinu Grada Banjaluka na lokalnim izborima koji su održani u nedjelju 6. oktobra, rekao je da će prihvatiti mandat koji je osvojio i da će u iduće četiri godine biti odbornik.

 Goran Selak odbornik SPS u Skupštini grada Banjaluka Izvor: SRNA/Ana Vasić

Pored Selaka, u odborničke klupa će i Saša Gligorić, koji je drugi kandidat SPS-a koji se domogao mandata.

"Zasad idem u Skupštinu grada, kao i Saša Gligorić, koji je direktor KPZ-a Banjaluka i predsjednik Gradskog odbora SPS-a. Nas dvojica ćemo prihvatiti mandat", kazao je Selak za Nezavisne novine.

Na pitanje kakav je stav SPS-a po pitanju formiranja većine u banjalučkoj skupštini, te li će stati uz PDP ili SNSD, iako je Dodik ostavio mogućnost da najveća stranka uprkos 11 mandata bude opozicija, Selak je rekao da će oni ostati uz Dodika.

"Mi smo se jedini opredijelili i prije izbora da smo sa SNSD-om u gradu Banjaluka i to tako nastavljamo i dalje", poručio je Selak.

Lider SPS-a je bio narodni poslanik u prošlom sazivu NSRS, a biran je i prije četiri godine za odbornika u Skupštini grada Banjaluka. Tada je vratio mandat zbog činjenice da je bio narodni poslanik.

Podsjećamo, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić rekao je juče da će prihvatiti mandat u Skupštini grada Banjaluka.

"SNSD je u najvećem gradu Srpske osvojio 8.000 glasova više nego prije četiri godine. Odričem se mandata u Narodnoj skupštini i u iduće četiri godine biću odbornik u Skupštini grada Banjaluka", poručio je on.

(Nezavisne novine/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sgc

Neka zavrsi prvo srednju skolu

MONDO REPORTAŽE