• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Narodni front: Odazvaćemo se pozivu na sastanak kod Stanivukovića

Autor Nikolina Damjanić

Iz Narodnog fronta poručili su da će se odazvati sastanku kod gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, ali da konsultacije ne znače nužno i koaliciju.

 Narodni front sastanak sa Draškom Stanivukovićem Izvor: Narodni front

„Dobili smo poziv za konsultacije od strane gradonačelnika i odazvaćemo se tom pozivu, jer Narodni front nije ni u prošlom sazivu gradske skupštine bio prepreka razvoju grada, pa neće biti ni u ovom“, izjavili su ovo iz Narodnog fronta.

Oni dodaju da konsultacije ne znače i koaliciju i da i dalje ostaju pri svom stavu da su oni opozicijia i da neće biti u koaliciji ni sa jednim blokom, ni sa onim okupljenim oko SNSD-a, ni sa onim okupljenim oko Stanivukovića.

Iz Narodnog fronta ističu da su protekle četiri godine pokazale da oba ova bloka funkcionišu po istom principu i da su često kršili i zakone i propise kako bi došli do svog cilja. Dodaju da se njihova politička platforma zasniva na borbi protiv kriminala i korupcije i na vladavini prava, te je jasno zašto ne mogu biti dio nijednog od ova dva bloka.

„Sve odluke koje su dobre za grad Banja Luku i koje su u skladu sa zakonom mi ćemo podržati. Ono što nije zakonito i nije u skladu sa propisima, nećemo. Tako smo funkcionisali i ranije, tako i nastavljamo. Mi smo za to da grad funkcioniše normalno, ali 2 odbornika Narodnog fronta teško da mogu uticati na igre i politike bilo kojeg od dva bloka. I gradonačelnik i SNSD su se proglasili pobjednicima izbora, pa očekujemo od njih da nađu način da se grad razvija i funkcioniše bez opstrukcija u kojima uvijek ispaštaju građani,“ zaključuju u Narodnom frontu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE