• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odazvali se i SNSD i Narodni front: Ko će sve na sastanak sa gradonačelnikom?

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Osam političkih organizacija je potvrdilo dolazak na konsultacije sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem na kojima bi trebalo da se razgovara o projektima i inicijativama koje svi politički faktori u Banjaluci podržavaju.

 3.jpg Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Draško Stanivuković je rekao da je potvrdan odgovor stigao od Demosa, SPS-a, SP-a, SNSD – a, Narodnog fronta, Ujedinjene Srpske, Nezavisnog pokret „Svojim putem“ i PDP-a.

"Svoju nezainteresovanost za konsultacije i sastanak iskazali su iz Pokreta „Za pravdu i red“. Javnost ću upoznati o terminima pojedinačnih sastanka, koje ću održati sa svakom političkom organizacijom tokom naredne sedmice", kaže Stanivuković.

Zahvalio se partijama koje su "prepoznale značaj ovih konsultacija".

"Hvala svim strankama koje su iskazale volju da razgovaramo o funkcionisanju grada i Skupštine grada, o realizaciji programskih ciljeva ovih stranaka, ali i važnih infrastrukturnih projekata poput mosta u naselju Dolac, kolektora, javnih garaža, vrtića i slično", kazao je Stanivuković koji je dodao kako vjeruje da je napredak Banjakuke svima u interesu, a razgovor o funkcionisanju i razvoju grada prva obaveza na tom putu.

Gradonačelnik je prošle nedjelje pozvao sve stranke koje će imati odbornike u Skupštini grada na sastanak i konsultacije s ciljem da se utvrdi oko čega se svi politički faktori u Banjaluci slažu.

"Tema razgovora će biti najmanji zajednički sadržilac - oni programi koje je imala svaka stranka. To su kolektori, voda, garaže, vrtići. Hoću da definišemo da li ostaju pri tom planu. Hoćemo da vidimo da li će SNSD biti protiv toga jer je to u njihovom programu", rekao je Stanivuković.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE