• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Mektićeve optužbe ozbiljne

Autor mondo.rs

Mektićeve tvrdnje su "pokušaj da se pridobije simpatija Vučića na jedan loš, primitivan i netačan način", kazao Milorad Dodik.

 Dodik: Mektićeve optužbe ozbiljne Izvor: MONDO, Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO, Vedran Ševčuk

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su optužbe ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića da njegov kabinet sprema "neki udar" protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića ozbiljne i da predstavljaju "pokušaj da se pridobije simpatija Vučića na jedan loš, primitivan i netačan način".

"Ozbiljna je stvar saradnja Republike Srpske i Srbije i ozbiljno je da u Sarajevu na tu saradnju gledaju veoma loše. I ako imate tu namjeru da napravite raskol u toj saradnji onda ste na fonu sarajevske politike i to nije ništa čudno za SDS koji je prihvatio da bude poltronski politički trabant prije svega Bakira Izetbegovića",rekao je Dodik za Sputnjik.

Dodik je istakao da ima veoma dobru saradnju sa Vučićem dodajući i da je spreman da se pojavi na nekom od Vučićević predizbornih mitinga, ukoliko on procijeni da je njegovo prisustvo potrebno.

"Što se tiče podrške, želim i ovdje ponovo da kažem: mislim da je veoma važno da Srbija u kontinuitetu nastavi da sprovodi politiku stabilnosti i uticaja na regionalnu bezbjednost. Gospodin Vučić kao kandidat vladajuće koalicije i vladajuće političke partije je, to smo rekli od početka, za nas prihvatljiv i ima našu podršku", rekao je Dodik za Sputnjik.

Prema njegovim riječima, on i Vučić imaju veoma dobru saradnju, ali da postoje i "oni zlonamjerni koji pokušavaju da podsjete na naše odnose od prije".

"Da, naravno, ranije smo bili na različitim političkim stranama, a što je logično ponekad sam i ja nešto rekao za Vučića ali nije ni on meni ostao dužan. Ono što je važno posljednjih godina, on kao legitimni predsjednik Vlade, ja kao predsjednik RS mislim da imamo veoma, veoma dobru saradnju, da se potpuno razumijemo, a te priče ostavite ovim špekulantima, i onako će sve biti zaboravljeno za nekoliko dana", rekao je Dodik za Sputnjik.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE