• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslanik PDP pozvao kolegu iz SNSD ''na megdan''

Autor mondo.ba

Burna rasprava u Narodnoj skupštini Republike Srpske danas je eskalirala ličnim uvredama, a poslanik Partije demokratskog progresa Ljubiša Krunić pozvao je Iliju Tamindžiju iz SNSD ''na megdan.''

 Poslanik PDP pozvao kolegu iz SNSD ''na megdan'' Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Do burne rasprave, praćene uvredama i dobacivanjima došlo je kada je poslanik Saveza nezavnih socijaldemokrata Ilija Tamindžija rekao da je poslanik Partije demokratskog progresa, Jelena Trivić, ''zaljubljena'' u Draška Stanivukovića, njenog kolegu.

"Njegova profesorica je očito zaljubljena u njega," rekao je Tamindžija.

Možda će vas zanimati

Trivićeva se požalila potpredsjednici parlamenta Srpske Željki Stojičić jer nije reagovala na Tamindžijine uvrede, a zatim je Tamindžiji rekla da mu se više nikada neće obratiti, a da će on svoje riječi morati objasniti njenom suprugu Dejanu Triviću.

Željka Stojičić se ubrzo izvinila Trivićevoj navodeći da nije čula Tamindžijinu rečenicu. Za riječ se zatim javio poslanik PDP, Ljubiša Krunić koji je Tamindžiji rekao da je ''kukavica'' i otvoreno ga pozvao na ''megdan.''

''Tako uvrijediti jednu damu - to je sramota ove skupštine,'' rekao je Krunuć-

Tamindžija je nešto kasnije pojasnio da je htio reći da je Trivićeva ''zaljubljena u Stanivukovićeve stavove, postupke i izlaganja.''

Narodna skupština Republike Srpske danas je razmotrila Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o socijalnoj zaštiti.

Na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nusproizvodima životinjskog porijekla.

Pred poslanicima je i Nacrt zakona o zaštiti mentalnog zdravlja, Nacrt zakona o liječenju neplodnosti postupcima biomedicinski potpomognute oplodnje, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dječijoj zaštiti i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dobrovoljnim penzijskim fondovima i penzijskim planovima.

Poslanici su juče razmotrili prijedlog izmjena Zakona o zdravstvenom osiguranju, Prijedlog rebalansa republičkog budžeta i izmjene Zakona o njegovom izvršenju i Prijedlog zakona o zaštiti od požara.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE