• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sutra hitna sjednica Doma naroda, budžet u fokusu

Autor SRNA

Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH sutra bi u Sarajevu, na hitnoj sjednici, trebalo da razmatra Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za ovu godinu u iznosu oko 1,8 milijardi KM.

Ovaj prijedlog je na jučerašnjoj sjednici usvojio Predstavnički dom, a, prema tom dokumentu, ukupni prihodi, primici i finansiranje institucija BiH u ovoj godini iznose 966.000.000 KM, što je za 16.000.000 KM više nego 2018. godine, a servisiranje spoljnog duga BiH iznosi 825.760.678 KM i manje je za 178.301.651 KM u odnosu na prethodnu godinu.

Dom naroda sutra bi trebalo da razmotri i veliki broj tačaka dnevnog reda koje se odnose na davanje saglasnosti za ratifikaciju ugovora i sporazuma za finansiranje više infrastrukturnih i drugih projekata u BiH, za koje je već rečeno da su vrijedni oko milijardu evra.

Možda će vas zanimati

Druga hitna sjednica Doma naroda zakazana je za 10.30 časova.

Za sutra u 10.00 časova zakazana je treća redovna sjednica Doma naroda na kojoj bi delegati trebalo da izaberu članove stalnih komisija ovog doma, i to Ustavnopravne komisije, Komisije za finansije i budžet, te Komisije za spoljnu i trgovinsku politiku, carine, saobraćaj i komunikacije.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE