• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Program reformi dostavljen u Brisel

Autori mondo.ba Autori Nezavisne novine

BiH je samo sat vremena nakon potvrđivanja novog saziva Savjeta ministara BiH u Predstavničkom domu PS BiH zvanično dostavila Program reformi u sjedište NATO u Briselu.

"Nezavisne novine" prenose da je Misija BiH u NATO danas u 16 sati zvanično dostavila Program reformi u sjedište Sjevernoatlantske alijanse u Briselu.

Ranije je dogovoreno da Program reformi bude dostavljen tokom sutrašnjeg dana, odnosno dan nakon imenovanja Savjeta ministara, ali to je ipak učinjeno danas.

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, Milorad Dodik i Šefik Džaferović usvojili su krajem prošlog mjeseca Program reformi. Na istoj sjednici Zoran Tegeltija iz SNSD-a imenovan je za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH, čime je otkočen proces imenovanja novog saziva Savjeta ministara. Sve do prije nekoliko dana sadržaj Programa reformi bio je poznat uskom krugu ljudi.

Od usvajanja dokumenta opozicija u Srpskoj je tvrdila da je zapravo riječ o Godišnjem nacionalnom programu (ANP), što je više puta demantovano iz vladajuće koalicije uz tvrdnje da ovaj dokument ne prejudicira članstvo BiH u NATO.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE