• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevandić: Idemo na miting kod parka

Autor SRNA

Rukovodstvo Ujedinjene Srpske, predsjednik stranke Nenad Stevandić, te članovi i simpatizeri ove političke partije prisustvovaće današnjem skupu veterana Republike Srpske u Banjaluci.

 Ujedinjena Srpska Nenad Stevandić miting u Banjaluci Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Ujedinjena Srpska želi mir među braćom, međusobno poštovanje i uvažavanje bez incidenata i sukoba, bez obzira na političke i lične razlike i animozitete", saopšteno je iz Ujedinjene Srpske, čiji je predsjednički kolegijum odlučio da podrži današnji skup veterana.

Iz ove političke partije ističu da su opredijeljeni za odlučno i beskompromisno očuvanje otadžbinskih vrijednosti i stabilnosti Republike Srpske, kao uslova opstanka i razvoja.

Možda će vas zanimati

"Zato sve lične i političke ambicije moraju biti podređene našem jedinstvu, naročito pred novogodišnje i božićne praznike za koje očekujemo da prođu u porodičnoj i slavskoj atmosferi i miru", poručuju iz Ujedinjene Srpske.

Početak skupa veterana pod nazivom "Za Republiku Srpsku" zakazan je za 18.00 časova u banjalučkom Parku Mladen Stojanović.

Za isto vrijeme najavljen je i protestni skup opozicije, u organizaciji poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića i Jelene Trivić, te SDS-a Nebojše Vukanovića.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kl

Nedajte da ni krivog,ni dužnog,ministra smjene.Oni su naučili,taktiku bošnjaka.Ispunili su naređenja sarajlija.Živ ti bio ministre i još barem,tri puta bio ministar.

MONDO REPORTAŽE