• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik na razgovor u SNSD pozvao Srđana Puhala, Envera Kazaza...

Autori mondo.ba Autori Brankica Spasenić

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas je, nakon sjednice Izvršnog komiteta ove stranke u Banjaluci, najavio da će ova stranka ubuduće raditi na novim metodama političkog djelovanja i povećanju efikasnosti.

 Dodik na razgovor u SNSD pozvao Srđana Puhala, Envera Kazaza... Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

Najavio je da će u stranku pozvati na dijalog i one koji imaju drugačije stavove, poput psihologa Srđana Puhala, književnog kritičara i istoričara Envera Kazaza i druge.

"Uvešćemo praksu da na sjednice pozovemo i one koji drugačije misle i analitičare koji imaju stavove koji su u potpunoj suprotnosti sa SNSD-ovim, te da sa njima obavimo dijalog. Takav je recimo onaj Puhalo (psiholog Srđan Puhalo op.a.) i onaj Kazaz (Enver Kazaz opa.a.)… Sve ćemo zovnuti, ko god hoće da dođe. Pričaćemo sa njima. Nikoga nećemo tjerati ni privoditi. Pozvaćemo i iz FBiH i iz RS, Srbije, Hrvatske…," istakao je Dodik

Pročitajte i ovo

Dodik je danas podvukao da ove godine neće biti poskupljenja struje u RS za građane.

"Elektroprivreda RS se priprema da umanji jedan broj ljudi, kroz stimulacije. Niko neće biti istjeran i otpušten ili da se na bilo kojem drugom osnovu umanje njegova radnička prava. Oni koji se prijave da žele otpremninu, tako će se i tretirati. Po tom osnovu, do danas je prijavljeno preko 400 radnika. Kada to uzmu, ne mogu više da se zaposle u Elektroprivredi RS, ali mogu negdje drugo," kazao je Dodik.

Kazao je i da je cijena struje za građane u RS najjeftinija u regionu i 10 odsto je niža nego u Strbiji, koja je druga po redu po nižim cijenama struje.

"Ponosan sam na to u socijalnom smislu, ali nisam u poslovnom, jer je to umanjilo kapacitete Elektroprivrede RS," zaključio je Dodik.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE