• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarović: Realno je da Stanivuković bude na čelu Banjaluke

Autor mondo.ba

Predsjednik Srpske demokratske stranke kaže da je zrelo vrijeme za promjene u Banjaluci

 Šarović: Realno je da Stanivuković bude na čelu Banjaluke Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

"Realno je da SNSD nakon toliko vremena izgubi Banjaluku. Mislim da je vrijeme zrelo za promjene. Nismo još završili pregovore sa PDP-om, ali blizu smo dogovora koji će značiti još više vjetra u leđa opoziciji i njenom zajedničkom kanidatatu za gradonačelnika u Banjaluci", istakao je Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke.

"Banjaluka treba da bude moderan grad i evropska Banjaluka je nešto na čemu vrijedi raditi u budućnosti", naglasio je Šarović ističući da ukoliko bude izbora realno je da od novembra na čelu Banjaluke bude Draško Stanivuković, mlad i perspektivan narodni poslanik.

Možda će vas zanimati

Govoreći o najavi Vlade RS o investicijama u lokalne zajednice Šarović kaže da u narednom periodu Vlada nije sposobna da održava tekuću likvidnost, a ne da razmišlja o investicija u lokalne zajednice ističući da se radi o predizbornim trikovima SNSD-a.

"Kandidat SNSD-a u Tesliću se kao namjestio našem kandidatu Miličeviću jer je on ima sjajnu pobjedu nad njim prije godinu dana i mislim da će ga Milan Miličević ponovo pomesti u Tesliću kao i mnogo puta ranije", istakao je Šarović, govoreći o izborima u Tesliću.

Šarović je naglasio da je SDS glasao za nove članove Centralne izborne komisije i tako uticao da se CIK promjeni.

"CIK je danas nezavisniji nego što je bio do sada i to je zabrinulo SNSD i Milorada Dodika. Bilo je mnogo krađa na prethodnim izborima. Bilo je mnogo krađa koje je Centralna izborna komisija dozvolila i pristala da bude samo nijemi posmatrač malverzacija. Za poštene izbore je mnogo bolja situacija nego što je do sad bila", zaključio je Šarović u saopštenju za medije poslatom iz SDS-a.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cika crni

Prvi ces ti Sarovicu izdici Stanivukovica... A njega za kandidata ste staviii kako bi ga potopili i stavili tacku i na to.

Dalibor

Uz sve simpatije koje imam prema SDS-u ne mogu se složiti sa stavom da je realno da Stanivuković bude gradonačelnik. To je sve samo nije realno.

Ops

Banjaluka ide u dobrom pravcu i mislim da 80% Banjalučana nema dilemu kad je gradonačelnik u pitanju, e sad odbornici ni jedni ništa ne rade, samo gledaju svoj interes i uzimaju odbornički dodatak. Mene da se pita, glasao bi za Radojičića, i svi da prekrižimo odborničku listu svih partija. To je sramota šta se radi i koliko para neuke neznalice uzimaju kroz neradu u Skupštini

MONDO REPORTAŽE