• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić banjalučki SDS uporedio s ''golfom 2'', stigao mu odgovor

Autor mondo.ba

Gradonačelnik Banjakuke Igor Radojičić uporedio je danas gradski odbor Srpske demokratske stranke sa automobilom ''golf 2''. Iz SDS uzvratili da je Radojičić ''plišani Dodik.''

 Radojičić SDS golf 2 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Radojičić je, odgovarajući za N1 na pitanja o lokalnim izborima rekao da  "SDS gotovo da ne postoji u Banjaluci."

Pročitajte i ovo

"Ja se znam našaliti da liče na 'golf 2', uvijek postoji pet posto ljudi koji će ga kupiti, ali to je i dalje 'golf 2.' Mislim da će biti izazovno na jesen, imaćemo restrikcija u kampanji zbog epidemije, ali radimo isto što i svake godine bez obzira da li su izbori ili ne - rješavanje komunalnih problema i susreti s građanima", rekao je, između ostalog, Radojičić gostujući u jutarnjem programu.

Nije bilo potrebno dugo čekati na odgovor iz SDS koji je stigao u vidu saopštenja, koje potpisuje Slavko Grbić, predsjednik Gradskog odbora SDS Banjaluka.

"Gradonačelnik Banjaluke nema razloga da se brine za sudbinu 'golfa 2' i SDS jer su oni preživjeli mnogo veće nedaće od Igora Radojičića i uvijek bili u službi naroda kad je bilo najteže," navodi se u Grbićevom odgovoru.

Izvor: Vedran Ševčuk/Mondo.ba

Komentarišući Radojičićeve tvrdnje da "banjalučki SDS liči na 'golf 2' i da ovo auto vozi mali procenat stanovnika," Grbić je poručio gradonačelniku da "izađe među običan narod i vidi šta oni misle i koje automobile voze."

"Radojičiću koji je okružen svitom novopečenih bogataša i preletača poručujem da siđe među redove naših sugrađana ispred javnih kuhinja i stranih ambasada. SDS je uvijek bio u službi svome narodu i baš kao 'golf 2' nikad nije izdao za razliku od 'plišanog Dodika' Igora Radojičića koji je iznevjerio sve one koji su mu dali povjerenje. Svojim nedoraslim prozivanjem SDS-a pokazao je da je samo sitni partijski aparačik,'' rekao je Grbić.

U SDS još smatraju da je tokom mandata Radojičić pokazao "nezapamćeni kukavičluk jer uvijek kad su prava Banjalučana bila ugrožena gradonačelnik bi pobjegao u mišiju rupu."

"Fer i pošteni izbori u novembru će pokazati koliko Banjalučana vozi skupocjene limuzine, a koliko golf 2" - zaključio je Grbić.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Korektno posteno golf 2 je ok ali onda s cim bi se mogla Radojiciceva sekta uporediti? Dilema mi je Koza Nostra ili Kamora imaju obrise i jedne i druge grupacije

MONDO REPORTAŽE