• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Načelnik opštine prešao iz SDS u SNSD

Autor mondo.ba

Načelnik opštine Petrovo napustio je Srpsku demokratsku stranku i na sljedećim izborima biće kandidat Saveza nezavisnih socijal demokrata.

 Načelnik opština Petrovo prešao u SNSD Izvor: Mondo/Željko Svitlica

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ na inicijativu predsjednika Milorada Dodika i nakon dogovora sa aktuelnim načelnikom opštine Petrovo Ozrenom Petkovićem, kandidovaće Petkovića za načelničku funkciju na predstojećim lokalnim izborima, prenijela je Srna.

"Dogovor između najvišeg rukovodstva SNSD-a, rukovodstva SNSD-a Izborna jedinica pet i gospodina Petkovića o zajedničkom budućem radu i političkom djelovanju, postignut je s ciljem boljeg i bržeg razvoja opštine Petrovo, odnosno poboljšanja uslova života svih njenih građana", saopšteno je iz SNSD-a.

Možda će vas zanimati

S tim u vezi već su dogovoreni prvi koraci zajedničkog djelovanja koji, između ostalog, podrazumijevaju sanaciju i rekonstrukciju dionice puta Doboj-Petrovo u Mjesnoj zajednici Kakmuž, izgradnju i opremanje obdaništa, projekti poboljšanja vodosnabdijevanja, pomoć u radu Doma zdravlja "Ozren", kao i brojne druge infrastrukturne projekte.

"Ubijeđeni smo da će postignuti dogovor biti od istorijskog značaja i da će predstavljati prekretnicu u razvoju opštine Petrovo, jer ćemo zajedničkim snagama, sa lokalnog i republičkog nivoa, ići ka cilju da opština Petrovo od nerazvijene lokalne zajednice postane razvijena i odlično mjesto za život sadašnjih i generacija koje dolaze", zaključuje se u saopštenju iz SNSD-a.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE