• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Kojić, zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika opštine Laktaši

Autori mondo.ba Autori saopštenje

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da bi opština Laktaši trebala biti mnogo razvijena nego što je sada jer ona u dovoljnoj mjeri i ne koristi sve one benefite i resurse koje ima.

 Dejan Kojić, zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika opštine Laktaši Izvor: SDS

"Imamo odličnog kandidata /za načelnika opštine/ Dejana Kojića koji je mlad, perspektivan i sposoban i koji ima velike šanse da pobijedi i da mnogo toga pruži ovoj lokalnoj zajednici", rekao je Šarović tokom boravka u Laktašima, gdje je predstavljen zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika ove lokalne zajednice.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović je, uz izraženo očekivanje u pobjedu opozicije u Laktašima na narednim izborima, naveo da su Laktaši opština koja ima poseban značaj "i u kojoj je najslađe pobijediti".

Možda će vas zanimati

"Zajedničkim snagama SDS i PDP i svi slobodnomisleći građani Laktaša, a vidim da je sve više onih koji se ne boje, izborićemo se za pobjedu i utabati stazu za izbore 2022. koji će pokazati da li Republika Srpska ide stranputicom ili putem razvoja, budućnosti i slobode", naveo je Borenović.

Zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika opštine Laktaši Dejan Kojić ocijenio je da ova opština "ide krupnim koracima unazad".

"U Laktaše niti se šta ulaže, niti se šta radi već deset godina. SDS u ovu borbu ulazi potpuno spreman. Ovo je bitka za povjerenje naroda, za pravedniji sistem koji će cijeniti znanje, sposobnost i kvalitet svakog pojedinca", naglasio je Kojić.

Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Srpske Željko Babić, koji je iz Laktaša, poručio je da je čast da za načelnika opštine ova stranka može da ponudi univerzitetskog profesora, kao što je Kojić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE