• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP predstavio slogan za predstojeće izbore - "Više nas je"

Autor mondo.ba

„Više nas je - to je naš slogan za pobjedu u Banjaluci“, rekao je predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka, Draško Stanivuković, predstavljajući slogan banjalučke organizacije PDP-a za predstojeće izbore.

 PDP predstavio slogan za predstojeće izbore - "Više nas je" Izvor: PDP, Informativna služba

„Ovo je naš slogan ne samo za ove izbore, nego generalno za promjene koje treba da se dese“, izjavio je Stanivuković.

Rekao je da je više onih koji žele transparentnu javnu upravu, koji znaju u koje svrhe ide njihov novac, žele da se zaposle putem javnog i zakonitog konkursa, kojima je dosta nepotizma i kriminala.

„Postoji šačica političkih preletača koji gledaju samo svoj interes, ali postoji i stotine hiljada ljudi čistih obraza. Jedan je sin koji dobija 100 tendera iz budžeta, a desetine je hiljada sinova, kćeri, unuka, rođaka i prijatelja koji su nezaposleni. Malo je dezertera koji danas uživaju privilegije, a mnogo časnih boraca i patriota koji su obespravljeni, te porodica koje ne mogu posjetiti centralno spomen-obilježje poginulih boraca. Jedan je sestrić, a hiljade je iskrenih navijača našeg kluba. Jedan je povlašteni restoran u centru Banjaluke, hiljade je ugostitelja sa niskim primanjima, bez povlastica i privilegija. Jedna je penzionerka koja je uzela otpremninu i vratila se iz penzije, a desetine hiljada naših baka i djedova koji primaju penzije od tri stotine KM. Dvanaest je kružnih tokova - 10 000 domaćinstava bez vode. Više nas je! Mi predstavljamo većinu i samo našom pobjedom ovim gradom neće upravljati kumovi, sinovi, sestrići i druge rodbinske veze, nego narod“, rekao je Stanivuković.

Izvor: PDP, Informativna služba

Jelena Trivić, nosilac liste PDP-a za Skupštinu grada Banjaluka i potpredsjednica PDP-a kaže da vjeruje da je više onih koji vjeruju u našu zemlju.

„Naš narod je pošten i pravdoljubljiv i više je takvih u odosu na mali broj onih koji to nisu. Vjerujem da je više Banjalučana koji žele da se Banjalukom upravlja iz grada, a ne iz Bakinaca ili Laktaša. Suština našeg programa prevazilazi okvire samo partije, jer mi imamo ideju koja podrazumijeva grad bez straha, partokratije, ucjena i formiranje sistema koji svakog pojedinca tretira na jednak način“, ističe Trivićeva.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Stanivukovic prvo skolu treba da zavrsi, pa da mu otac dadne da vodi to njihovo preduzece, vremenom ce stasavati. Za ozbiljnu funkciju nije

Zole

@Darko ti si kao merodavan,ajde ne b*ljezgaj

Vvladoo

@Darko dadne? Tebi bi takodje skola dobro dosla. Ccc

MONDO REPORTAŽE