Posni rizoto s pecurkama

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Posni rižoto s pečurkama

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Lagan, brz letnji ručak!

Izvor: Guliver/Getty images, Mizina

Isprobajte ovaj jednostavan recept za ukusan, posni rižoto s pečurkama.

Sastojci:

400 grama šampinjona, opranih i isečenih na listiće

Glavica luka, sitno iseckanog

Dve šargarepe, sitno iseckana ili izrendane

Šolja pirinča

Malo ulja za dinstanje

Suvi začin od povrća

Bibera po ukusu

Priprema:

Na malo ulja izdinstajte luk, pa dodajte šampinjone isečene na listiće. Dinstajte na srednjoj temperaturi dok voda ne ispari. Zatim dodajte šargarepu i suvi začin i propržite još malo još malo.

Pirinač skuvajte, procedite, pa pomešajte s pečurkama. Pobiberite po ukusu, ako volite pospite seckanim peršunom i služite.

Imate li vi neki dobar recept za posni ručak?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

KUHINJA

loader