• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskoristite ostatke hrane: Slani mafini od staroh hleba za 10 minuta

Autor mondo.rs

Budite ekononomični, iskoristite hranu koja vam je preostala od novogodišnje trpeze.

Uz malo mašte i nekoliko osnovnih namirnica, od stare hrane ćete napraviti ukusne specijalitete.

Za doručak ili kao predjelo napravite mafine od hleba koji je već izgubio svežinu...

Možda će vas zanimati

Slani mafini sa starim hlebom

Sastojci:

300-400 g starog hleba

3 dl mleka

2 jajeta

50 g putera

150 g sira

200 g ostataka pečene svinjetine ili šunke

1 belolučena paprika

so

Priprema:

Puterom premazati kalupe za mafine. Hleb izdrobiti. Dodati meso (ili šunku) i sir isečene na kockice, kao i iseckanu i od luka očišćenu papriku. Dodati jaje umućeno sa mlekom i po ukusu posoljeno. Preliti smesu, promešati i puniti kalupe. Preko stavljati po komadić putera i peći u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni C, otprilike 10 minuta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop