• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren konkurs: Učestvujte u drugom Pozorišnom akademskom festivalu

Autor Dragana Božić

Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci i Centar za vizuelnu umjetnost Banja Luka od 30. juna do 3. jula 2023. godine po drugi put organizuju Pozorišni akademski festival - PAF.

 Konkurs PAF 2023 Izvor: PAF

Pozorišni akademski festival (PAF) osmišljen je sa idejom da na jednom mjestu okupi studente dramskih i srodnih umjetnosti akademija i fakulteta iz regiona, sa ciljem da im pruži priliku za razmjenu znanja, iskustava i vještina, kao i za stvaranje novih umjetničkih vrijednosti, te promoviše njihov rad.

U okviru glavnog programa festivala, koji je takmičarskog karaktera, poštovaoci pozorišne umjetnosti imaće priliku da na Ljetnoj sceni Akademije umjetnosti, te scenama Narodnog pozorišta RS i Gradskog pozorišta ,,Jazavac" pogledaju studentske predstave svih zemalja učesnica.

Pored takmičarskog programa, u sklopu festivala održaće se i niz predavanja tokom kojih će studenti imati priliku da uče od svojih iskusnijih kolega, eminentnih profesionalaca iz oblasti pozorišne umjetnosti, diskutuju, razmjenjuju ideje, te steknu nova znanja o aktuelnim tokovima u savremenoj pozorišnoj praksi.

"Pozivamo sve zainteresovane akademije i fakultete dramskih i srodnih umjetnosti iz regiona da se prijave na konkurs za učešće na drugom Pozorišnom akademskom festivalu, tako što će popuniti obrazac za prijavu dostupan putem sljedećeg LINKA.", saopštili su organizatori.

Rok za dostavljanje prijava za učešće je 15. maj 2023. godine. Sve prijave dostavljene nakon navedenog datuma neće biti uzete u razmatranje.

Troškove smještaja i ishrane učesnika snosi organizator festivala, dok troškove puta snose učesnici festivala.

Za više informacija o festivalu, posjetite zvanične Instagram i Facebook naloge Pozorišnog akademskog festivala ili im pišite na imejl adresu [email protected]

Pogledajte kako je bilo prošle godine!

PAF 2022 - aftermovie
Izvor: Youtube/Pozorišni akademski festival - PAF

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop