• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Tri dana slavlja za Novu godinu

Autor mondo.ba

Za razliku od ranijih godina, novogodišnji program u Banjaluci biće mnogo sadržajniji i sa brojnim novinama, uključujući i trodnevni koncert u centru grada, sa poznatim regionalnim muzičkim zvijezdama.

 Banjaluka: Novogodišnja proslava trajaće tri dana Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO
Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Kako je planirano, koncerti u centru grada (najvjerovatnija lokacija – Ulica Kralja Petra Karađorđevića, ispred hotela Palas) biće održani 30. decembra, u novogodišnjoj noći, te 1. januara iduće godine, rečeno je danas na prvoj sjednici Organizacionog odbora za obilježavanje Nove godine.

Organizatori obećavaju da će ove godine Banjalučane, ali i očekvane turiste iz regiona, zabavljati poznate muzičke zvijezde.

Predsjednik Organizacionog odbora Igor Radojičić, naglasio je da je jedan od ciljeva ovogodišnje manifestacije da se u Banjaluku za Novu godinu privuče što više turista iz regiona. On je naglasio da će detaljan program manifestacije biti objelodanjen krajem ovog mjeseca.

Prema planu gradskih službi, pored već prepoznatljivog „Zimzograda“, grad će na još dvije lokacije – na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti RS i Narodnog pozorišta RS prirediti prigodan novogodišnji program.

S tom namjerom, resorne gradske službe uskoro će raspisati i javni poziv zainteresovanim udruženjima građana i nevladinim organizacijama koje žele da se uključe u obilježavanje Nove godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop