• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumci serije Hotel Balkan: "Stvorili smo novi žanr..."

Autor agencije/MONDO

Recepcioneri „Hotela Balkan“, baš kako i njihova imena sugerišu, osvojiće srca gledalaca ove serije, koja se trenutno snima u filmskom studiju u Velikom Blaškom, nadomak Banjaluke, predviđaju iz „Bosonoga produkcije“.

 Glumci serije Hotel Balkan: "Stvorili smo novi žanr..." Izvor: Promo

Natašu Ivančević i Boru Nenića ćemo od ove jeseni gledati u ulogama recepcionera hotela „Balkan“, pod čijim se krovom prepliću generacijski jaz, tajne, intrige i grijesi njegovih vlasnika, članova ugledne porodice Kuruzović. Godine zajedničkog rada isplele su neraskidivu vezu među njima, pa tako njihov talenat i uvjerljivost na sceni ne odaju da se toliko dugo i dobro poznaju – tek u scenariju ovog serijskog ostvarenja.

„Sa Borom Nenićem prvi put sarađujem na sceni, ali, vjerujte da smo baš komentarisali kako se, nakon samo nekoliko mjeseci zajedničkog rada, oboje osjećamo kao da se poznajemo već godinama, ma decenijama. A Draga i Dragi, pa oni su jedno drugom i podrška i kritika, njihov odnos je kompleksan; od ljubavi do krajnje napetosti, njihovom budnom oku ne može promaći ništa u hotelu, a oni su i ti koji štite porodicu Kuruzović. Iskreno se nadam da će ta snaga njihove neraskidive veze dotaći i gledaoce“, govori Nataša Ivančević.

Možda će vas zanimati

Naglašava da su energija i atmosfera na setu sjajne, da je ekipa profesionalna te ističe da je „Hotel Balkan“ projekat koji je pomjerio granice kinematografije na ovim prostorima.

„S pravom ću reći da smo stvorili jedan potpuno novi žanr“, dodaje ona.

S njom je saglasan i Bora Nenić, kojeg ćemo uskoro gledati u ulozi vjernog čuvara brojnih tajni koje kriju zidovi hotela „Balkan“, pa i onih zakopanih negdje u vlastitim grudima.

„Draga i Dragi postoje kroz druge, žive kroz druge! Oni su dve pole Jabuke, koja je znak ljubavi, poštovanja i uvažavanja! Da li će se te dve pole spojiti – e, to nećemo otkrivati?! U seriji se mnoge tajne otkrivaju, pa možda i ova... Nadam se da će gledaoci zavoleti Dragu i Dragog bar onoliko koliko ja volim i poštujem moju Dragu koleginicu – Natašu Ivančević!“, govori Bora Nenić, dodajući da ga je ispirisala njena profesionalnost, posvećenost, disciplina, pozitivna energija i uvijek dobro raspoloženje.

„I, kako reče Zoran Radmilović, tvoje je samo da uzmeš i da glumiš“, dodaje on.

Za iskustvo rada sa ekipom „Bosonoga produkcije“ kaže da tako nešto, u pozitivnom smislu, nije doživio tokom 50 godina karijere, a za seriju „Hotel Balkan“ je ubijeđen da će gledaoci željno iščekivati svaku novu epizodu.

„Na ekranu treba da piše – Ovo je serija ZA SVE UZRASTE, bez onoga Nije preporučljivo za gledaoce mlađe od... Videćete istoriju jedne porodice u periodu od 90 godina, videćete galeriju likova, uglavnom domaće snage, kao i brojne zaplete, intrige, ljubavi...“, govori Nenić.

I to već ove jeseni, kada emitovanje telenove „Hotel Balkan“, čiji je reditelj Saša Karanović, počinje na Superstar TV kanalu, dok istovremeno u studiju „Bosonoga produkcije“ kreće snimanje njene druge sezone.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop