• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ševčuk: Materijala za dobre fotke ima gdje god se okrenete

Autor Siniša Stanić

Izložba fotografija "OK fest retrospektiva" na kojoj je sublimirano dosadašnjih šest godina "Ok festa" otvorena je večeras u galeriji Kulturnog centra Trebinje.

 Ševčuk: Materijala za dobre fotke ima gdje god se okrenete Izvor: Срна, Милена Копривица

Vedran Ševčuk, jedan od autora izložbe, rekao je da je ona organizovana da bi se nastavila tradicija festivala i na ovaj način.

"Materijala za dobre fotografije ima mnogo, praktično gdje god se okrenete. Svaka fotografija je autentična", naveo je Ševčuk.

Predstavnik Kulturnog centra Trebinje Miljan Vuković rekao je da se večerašnja izložba održava u okviru "Ok fest" karavana, da je interesantna, a nastala je kao rezultat dešavanja na Tjentištu prethodnih godina.

"Fotografija je inače umjetnost koja je vezana za trenutak. Ono što je specifično za umjetnika jeste da su u posebnoj ekspresiji uhvaćeni pokreti umjetnika ili muzičara na sceni", rekao je Vuković.

TРЕБИЊЕ, 31. ОКТОБРА /СРНА/ - Изложба фотографија "ОК фест ретроспектива" на којој је сублимирано досадашњих шест година "Ок феста" отворена је вечерас у галерији Културног центра Tребиње.
Izvor: Срна, Милена Копривица



Direktor "Ok festa" Dubravko Suvara rekao je novinarima da su ovaj karavan organizovali da bi u što više lokalnih zajednica predstavili dio sadržaja koji je planiran ove godine na Tjentištu.

"Poruka se šalje da počnemo da živimo normalno, da se prilagodimo ovakvoj situaciji i nastavimo da živimo, poštujući sve ove mjere. Osnovna poruka je ono što je asocijacija na mladost, a to je sloboda, izražavanja kreativnosti. Festivali imaju taj sociološki, psihološki momenat da se ljudi zbližavaju", rekao je Suvara.

U okviru "Ok fest karavana" večeras je od 20.00 časova u Pozorišnoj sali Kulturnog centra priređen koncert Nenada Marića, alias Kralj Čačka koji je nastupio u solo/duo varijanti.

Sutra u 18.00 časova biće prikazana projekcija filma "Tusta" režisera Andreja Korovljeva u bioskopu Kulturnog centra Trebinje, a za 20.00 časova najavljena je projekcija filma "Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu" režisera Mladena Matičevića sa elementima igranog filma.

Kompletan progam izvodi se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop