• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkazan i OK Fest: Vidimo se na Tjentištu 2021.

Autor mondo.ba

I pored najbolje volje, maksimalo uloženih napora, pregovora i konsultacija sa nadležnim epidemiološkim službama, te podrške naše najvjernije OK publike, primorani smo da ovogodišnje izdanje Nektar OK Festa 2020 prolongiramo za narednu godinu, kažu organizatori.

 Otkazan i OK Fest: Vidimo se na Tjentištu 2021. Izvor: OK Fest/za mondo.ba

"S obzirom, na epidemiološku sliku u našoj zemlji, ali i u cijeloj regiji, konstantan rast broja zaraženih na dnevnom nivou, i ograničeno kretanje, tj. prelazak državnih granica, nisu stvoreni epidemiološki uslovi da festival bude održan u ranije najavljenom terminu ove godine.

Današnjom odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije, kao i Opštinskog štaba za vanredne situacije Opštine Foča, na snazi je ostala ranija mjera maksimalnog okupljanja 50 osoba na javnim mjestima, i ova odluka ostaje na snazi narednih 14 dana. Obzirom na kapacitete našeg festivala, te broj posjetilaca iz ranijih godina koji se mjeri u hiljadama, mi nismo u mogućnosti da u najavljenom terminu, održimo događaj u kapacitetu i programu za koji je isti predviđen", saopštili su organizatori OK Festa.

Možda će vas zanimati

U dogovoru sa izvođačima i ostalim učesnicima programa, potvrđeni su datumi festivala za narednu godinu, i to 16., 17. i 18. juli 2021. godine, kao i lineup na tri festivalska stejdža: Apocalyptica, Asian Dub Foundation, Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Goran Bare & Majke, Hladno pivo, TBF, M.O.R.T., Zoster, Buč Kesidi, Repetitor; Kanda, Kodža i Nebojša, Love Hunters, Who see, Marčelo i napeti Quintet, Ritam nereda, Atheist Rap, Mortal Kombat, Marko Nastić; Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic; Petar Dundov; Kristijan Molnar; Toni Juranović; Nebs Jack; Alexander G, kao i još imena koja će naknadno biti objavljena.

Osim sjajnog muzičkog programa i u narednog godini Nektar OK Fest vam donosi još mnogo dobre zabave i sadržaja u nesvakidašnjem ambijentu nacionalnog parka Sutjeska.

Svi OK paketi kupljeni u ovoj godini važiće i za narednu godinu i nove termine Nektar OK Festa 2021. Takođe, svi vlasnici paketa imaće priliku da ukoliko žele izvrše povrat novca za kupljene pakete ili da iste ustupe drugoj osobi. Informacije u vezi povrata novca biće objavljene uskoro na zvaničnoj festivalskoj stranici...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop