• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kineski horoskop otkriva kome stiže ljubav, a kome problemi

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte koji znak može da očekuje napredak, a ko najprije mora da se riješi negativne energije iz svoje okoline!

 Kineski horoskop za maj 2021 Izvor: YouTube/ JoBlo Movie Trailers

Pročitajte detaljni horoskop za maj, a evo šta vam zvijezde kažu u skladu sa vašim znakom u kineskom horoskopu. Niste sigurni koji ste znak? Proverite ovde, to zavisi od vaše godine rođenja a ne propustite ni detaljni kineski horoskop za 2021. godinu.

Pacov

Cijeli mjesec biće okrenut karijeri, uz mnogo šanse za napredovanje. Pacovi će imati mnoštvo prilika i na njima je da ih "poslože" i vide koju će iskoristiti i kako. Šanse za ozbiljno napredovanje na poslu su velike, kao i za novčani dobitak. Moguće je da neće imati dovoljno vremena za partnera, nova poznanstva ili stare prijatelje. Jedino čega bi se trebalo pripaziti su problemi sa stomakom. Pazite šta jedete i krećite se dovoljno.

Povezano

Bivo

Za ovaj znak, uspjeh će zavisiti od osjećanja. Nemojte brzati kako ne biste propustili šansu koja vam stiže. Sreća vas prati od druge polovine mjeseca, i ne smijete dozvoliti da vas neka negativna energija sputava. To može biti vaše neraspoloženje, ali i neka osoba iz okoline koja u vaš život ne unosi samo svjetlost. Na poslu vas čeka veoma dinamičan period, pripremite se da budete fleksibilni. Moguća je promjena životnog prostora.

Tigar

Moraćete da poradite na svom ljubavnom životu, jer ste ga zapostavili u prethodnom mjesecu. Budite strpljivi i imajte razumijevanja, kao što su partner ili partnerka imali za vas tokom prethodnih nedjelja. Na poslu vas čeka turbulencija, naročito početkom maja. Ljudi s kojima radite pokušavaće da se izvuku od svojih obaveza. Važno je da ne dozvolite da budete pod prevelikim stresom. Opuštajte se kada god imate priliku, šetajte i uživajte u jednostavnim stvarima, to će vam povratiti ravnotežu.

Zec

Ako niste u vezi, maj nije mjesec kada bi trebalo da mijenjate status. Zečevi koji su već u vezi nemaju veće promjene na vidiku, sve će biti stabilno. Maj će vam biti stresan period na poslu, i zbog stresa je moguće da ćete napraviti grešku kakvu inače ne biste. Kraj mjeseca vam je naročito kritičan period. Nemojte trošiti veće svote novca i otvorite četvore oči u razgovoru sa ljudima.

Zmaj

Ljubav, posao i zdravlje vam cvjetaju tokom cijelog maja, jedino što neće biti baš sjajno su finansije. Ako ste u vezi, već od početka mjeseca planirajte lijepe stvari koje ćete zajedno raditi i slijede vam divni trenuci. Na poslu morate da budete diplomatični, jer nije svako vrijedan i fokusiran kao vi. Komunikacija i kompromisi biće ključni za novi uspjeh koji vam zvijezde predviđaju. Kada je u pitanju novac, nikako ne trošite veće svote u maju! Sreća nije na vašoj strani ovog mjeseca, kada su finansije u pitanju. Zdravlje je odlično, moguće je da ćete u maju naći i novi režim vježbanja koji vam veoma prija.

Zmija

Komplikovan mjesec za odnose u ljubavi i porodici. Kao da niko neće imati razumijevanja ni za koga. Na vama je da budete faktor koji će stabilizovati sve te kompleksne odnose. Uložite vreme i energiju, isplatiće vam se. Na poslu problem za problemom, jer se kolege ponašaju čudno a nadređeni to ne primjećuju. Izbjegavajte konflikte, i pazite na zdravlje jer su moguće glavobolje i migrene zbog nagomilanog stresa. Kraj maja donosi vam olakšanje.

Konj

Mjesec maj biće u znaku novca i posla za vas. Na vrhuncu ste sposobnosti i uspjeha, i imaćete šansu za veliki napredak. Sve ide glatko kada je novac u pitanju, nema velikih troškova i počinjete da odvajate ozbiljniju svotu sa strane. Ljubav je na vašem putu, puna iznenađenja i srećnih trenutaka. Jedino što bi trebalo da pripazite su ruke! Moguće su nezgode usljed nepažnje, naročito dok rukujete oštrim predmetima.

Ovca

Neobičan mjesec za vas. Polje ljubavi je bolje nego ikada, ali vas "leptirići" u stomaku odvlače od svakodnevnih obaveza. Moguće su veće greške ili propusti na poslu, pa ne dozvolite da cijeli mesec provedete s glavom u oblacima, to može mnogo da vas košta. Imaćete i problem u porodici koji ćete morati lično da riješite. Krećite se kada god možete, zvijezde kažu da su mogući problemi sa ukočenošću ili zglobovima.

Majmun

Sreća je na vašoj strani u maju! U karijeri napredak, u ljubavi uzbuđenje, a po pitanju finansija, sjajan mjesec. Imaćete dovoljno novca čak i da se častite nekom skupljom stvarčicom koju već dugo želite. Zdravlje je odlično, bez ijednog problema. Ako ste u dužoj vezi ili braku, drugi će moći samo da zavide vašem odnosu ovog mjeseca.

Pjetao

Dobra energija je na vašem putu u maju, i na vama je da je iskoristite. Bićete puni elana, uspješni na poslu, dovoljno hrabri da prepoznate priliku koja vam se nudi i iskoristite je. Zdravlje je dobro, ali u ljubavi se pripazite. Pijetlovi koji su u vezi sa nekompatibilnim znakovima mogu očekivati trzavice i svađe "ni oko čega". Budite staloženi kako biste održali harmoniju.

Pas

U ljubavi i porodici, sve je sjajno i harmonično, ali na poslu, pomalo ste stresirani. Činiće vam se da radite više nego ikada, a da to niko ne primjećuje niti nagrađuje. Problem nije u vama, i toga morate da budete svjesni. Maj je mjesec kada ćete se zapitati da li je vaša sadašnja karijera pogrešna, i hrabro krenuti ka tome da tu grešku ispravite. Zdravlje je dobro, bez problema, samo pripazite da ne pretovarite stomak.

Svinja

Maj će biti srećan mjesec za vas, sav u znaku ostvarivanja ciljeva. Naročito će studenti u ovom znaku biti uspješni! Zaposleni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju prijatno iznenađenje kada su finansije u pitanju, koje će dalje usmjeriti ka ulepšanju doma ili porodičnom odmoru. Zvijezde su na vašoj strani tokom cijelog maja, iskoristite taj talas dobre energije u svakoj sferi života.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop