• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJMODERNIJE VJENČANICE ZA 2024. GODINU! Balske nisu više u trendu, za hrabre mlade stiže jedna izazovna

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Pogledajte koje vjenčanice će biti inspiracija mnogima u 2024. godini!

 Najmodernije vjenčanice za 2024. Izvor: BIEL SOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proljeće je doba godine kada sve cvjeta, dolazi do promjena, novih početaka i velikih koraka. Pa tako, i svadbe i vjenčanja se polako pripremaju na proljeće. Potrebno je na vrijeme organizovati čitav događaj, od restorana, zvanica, preko dekoracije, muzike pa sve do odjeće. Najveći izazov mladama upravo predstavljaju vjenčanice. Kako odabrati idealnu vjenčanicu u moru šarenolikih gdje je svaka na svoj način prelepa.

Takođe, trendovi se iz godine u godine mijenjaju, te nešto što je bilo "vau" prošle godine, danas je potpuni promašaj. Pa tako, balske vjenčanice su odavno otišle u zaborav. Danas dizajneri ekperimentišu sa stilovima i materijalama. U jednom momentu vidjećete najjednostavniju vjenčanicu na svijetu, a zatim veoma raskošnu. Ko voli nek' izvoli je parola koja odzvanja pistama.

Pa tako, na nedavnoj reviji u Barseloni poznatog španskog brenda vjenčanica mogli smo da vidimo koje vjenčanice će da dominiraju tokom 2024. godine. Tradicionalni materijali su i dalje zadržali svoju mjesto na svadbama, poput čipke, veza, perja i šljokica. Međutim, forma se promijenila. 

Izvor: BIEL SOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za odvažne mlade stižu vjenčanice koje po nekima otkrivaju i više nego što treba. Naime, providne haljine biće u trendu i na svadbama, ali sa dosta čipkanih detalja i šara. Takođe i "sirena" haljine su i dalje aktuelne, kao i vjenčanice sa dubokim šlicem, ali jednostavnog i oštrog kroja. Ono što je zanimljivo kada su stilovi vjenčanica i odjeće za 2024. godinu u pitanju, jeste da detalji igraju važnu ulogu u izgledu jedne mlade. Šeširi, čipkane rukavice i pompezan nakit biće apsolutno u trendu.

Pogledajte u galeriji vjenčanice za 2024. godinu:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop