• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan traži novog desnog beka: Crnogorac na prodaju, Stanojević već ima listu želja!

Autor Dragan Šutvić

Biće malih promjena u igračkom kadru Partizana...

 Partizan traži desnog beka Izvor: MN PRESS

Partizan će proljećni dio sezone dočekati na drugom mkestu Superlige i sa devet bodova minusa u odnosu na lidera Crvenu zvezdu, pa je jasno da su pojačanja neophodna Aleksandru Stanojeviću ako crno-bijeli žele da se uključe u trku za šampionski pehar.

Trener "valjka" je već najavio da je neophodno dovesti još jednog "špica stranca", dok današnji "Sportski žurnal" piše da se radi i na novom desnom beku.

Možda će vas zanimati

Mjesto kraj desne aut-linije tokom jeseni je prvo držao Nemanja R. Miletić, a nakon njegovog transfera u Saudijsku Arabiju i dolaska Aleksandra Stanojevića u Partizan - ta pozicija rezervisana je za povratnika Aleksandra Miljkovića.

Odigrao je kvalitetno, ali nakon što je finiš propustio zbog temperature - nije bilo prave alternative. Tako je čak Maki Banjak igrao desnog beka, dok to nije primarna pozicija ni Aleksandru Lutovcu.

Zbog toga će Partizan potražiti domaćeg desnog beka u ovom prelaznom roku, ali je problem što nema dovoljno kvalitetnih. Uvijek su prvo aktuelni povratnici (Aksentijević, M. Živković, M. Stevanović...), dok će vjerovatno ponovo aktuelni biti i Boranijašević, Lakićević i Golubović.

Izvor: MN PRESS

Luka Cucin je na pozajmici u Inđiji i neće se vraćati na zimu, a Partizan bi želio da angažuje Miljkovićevu alternativu do 11. januara.

Za sada je jasno da to mora da bude kvalitetniji fudbaler od Periše Pešukića koga Partizan želi da proda tokom zime, prenosi "Informer". Crnogorac se nije snašao od dolaska iz Budućnosti, nije se nametnuo kod Stanojevića, a ugovor mu ističe tek 2023. godine.

Ukupno je odigrao samo dvije utakmice za crno-bijele.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC