• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mislili su da nam "gori", a Partizan finansijski nikad bolji: Ivica Iliev o tri ponude koje je glatko odbio!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Tavambi su se smejali: 'Kolika mu je glava'", podsetio je sportski direktor crno-belih.

 ivica-iliev-sportski-direktor-partizan-ponude-asano-zdjelar-suma Izvor: MN PRESS

Ostalo je još pet dana do završetka prelaznog roka u Srbiji, ali za sada deluje da je Partizan "završio" sve što je planirao i da u igračkom kadru neće biti novih promena.

Možda će vas zanimati

Tako je tokom zime stigao samo Marko Živković, bez obeštećenja iz Voždovca, dok su trojica fudbalera (Pešukić, Stanojlović i Gigić) otišli na pozajmice. Ostaje još mogućnost da Partizan dodatno zaradi od Umara Sadika, ali su bez obzira na sve vrlo mirni u Humskoj...

Ponuda je bilo, ali se Partizanu ne žuri, potvrdio je sportski direktor Ivica Iliev u razgovoru za "Sportski žurnal" pojasnivši da crno-beli stoje finansijski dobro.

"Imali smo nekoliko poziva: za Sašu Zdjelara, Sejdubu Sumu i Takumu Asana. Iz Turske i Rusije za reprezentativca Srbije, iz arapskog sveta za Gvinejca, iz Turske za Japanca. Ti klubovi, pod izgovorom korone, bili su limitirani iznosima, verujući da Partizanu, finansijski nikad boljem u poslednjih deset godina, 'gori', ali...", kazao je Ivica Iliev.

"U startu su ih naši zahtevi udaljili od eventualnog posla. Ponavljam, bili su spremni da plate dovoljno za neka prošla vremena, međutim, u ovom trenutku nama su Zdjelar, Suma i Asano bitniji kao igrači Partizana, nego taj novac", naveo je sportski direktor crno-belih i zaključio:

"Hvala bogu, ne moramo sve da prihvatimo. U poziciji smo da čekamo vreme finansijske stabilnosti u Evropi".

Iliev ističe da zbog dobre finansijske situacije "nisu morali da padaju pod uticaj nemaštine" i da zbog toga prodaju igrače ispod cene, pa tako mirno čekaju početak letnjeg prelaznog roka.

Sportski direktor Partizana je podsetio da je klub bio veoma aktivan tokom letnje pijace, a da se od tih igrača tek tokom proleća mnogo više očekuje, pre svih od Žan-Kristofa Bajbeka koji je kuburio sa povredama i fizičkom spremom.

"Bajbek je već na startu, na treninzima, pokazao kvalitet. Zato, malo smo i požurili. Stanojević je napravio program, zahvaljujući njemu dospeo je u solidno stanje do kraja priprema. Protiv Desne je postigao pobedonosni gol, na crti Ruhu izgledao još kvalitetnije. Sad je na 50 odsto. Za ozbiljan fudbal - malo. Zamislite ga na 70-80, koliko će da bude dobar i šta će sve da nam donese", kazao je Iliev i podsetio kako se pričalo o prošlim "bombama" Partizana. 

"Tavambi su se smejali: 'Kolika mu je glava'. Za Leonarda: 'Ovaj ne može da stoji, dva meseca je bio na plaži'. Rikarda je neko nazvao rodom. Da ne pričamo o Sumi".

(mondo)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC