• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neću više igrati za Srbiju, šansu treba pružiti mladima": Srbija se muči na njegovoj poziciji, ali se on ne vraća!

Autor Dragan Šutvić

Često se dešava da se igrači ne penzionišu, ali on je jasno poručio da je kraj.

 Antonio Rukavina više neće igrati za Srbiju Izvor: MN PRESS

Srbija je u prethodnom periodu morala da improvizuje sa desnim bekovima. Prilagođavala se situaciji, igrala sa trojicom štopera, stavljala uz desnu aut liniju igrače koji inače nisu u klubovima nastupali na tom mjestu. Ovo traje sve od odlaska Antonija Rukavine.

Nekadašnji desni bek nacionalnog tima neće se ni vraćati u reprezentaciju Srbije. To je otkrio u jednom intervjuu za kazahstanski ''Meta-Ratings''.

Možda će vas zanimati

Nakon razgovora o dešavanjima u Astani, koja nije uspjela da osvoji Superkup Kazahstana, bivši igrač je pričao i o nacionalnom timu.

''Ne, igram posljednje godine karijere. Svaki igrač treba da bude svjestan kada je dosta i da se penzioniše. Moramo da damo šansu mlađim igračima'', rekao je dugogodišnji desni bek reprezentacije.

Na novom spisku selektora nalaze se Milan Gajić (Crvena zvezda) i Marko Petković (TSC), kojima je prirodna pozicija upravo desni bek. Na nekim prethodnim spiskovima dešavalo se da Srbija uopšte nema igrača na tom mjestu.

Kada se igralo sa trojicom igrača u posljednjoj liniji, mejsto desnog ving-beka popunjavali su Darko Lazović, Mijat Gaćinović, čak i Nemanja Radonjić, a pozve su prethodnih godina dobijali Marko Gobeljić i Nemanja R. Miletić.

Antonio Rukavina je nakon Bežanije i Partizana nosio dres Borusije iz Dortmunda, Minhena 1860, Valjadolida i Viljareala, a od 2018. godine igra za Astanu. U nacionalnom timu je upisao 59 nastupa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC