• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi se bliži lep dan, prilika da se piše istorija: Stanković bez Kataija ide po titulu, sprema se fešta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crveno-beli bi sutra mogli da osvoje titulu!

 fudbaleri crvene zvezde blizu titule i obaranja rekorda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu sa željom da i matematički osvoji titulu prvaka Srbije, ali i da obori nekoliko rekorda.

Svesni su toga u Crvenoj zvezdi, svesni da je 32. titula nadomak ruke, a Dejan Stanković upozorava da igrači moraju da budu na maksimumu i ne sluša priče o transferima.

Možda će vas zanimati

"Cele godine vredno radimo, trudimo se da izgledamo što bolje iz utakmice u utakmicu. Približio nam se jedan lep dan, jedna dobra prava utakmica, derbi kola u Superligi, meč u kojem možeš da ispišeš istoriju. Mi ćemo sve uraditi da sutra pobedimo, obradujemo naše navijače i upišemo se u istoriju kluba, na tome radimo i zbog toga smo ovde", rekao je Stanković.

Dodatni pritisak zbog značaja utakmice?

"Pod pritiskom smo cele godine, a da li ćemo sutra biti pod većim ili manjim pritiskom - ne znam. Zvezda kao klub zahteva da se dokazuješ iz utakmice u utakmicu, moraš da pobeđuješ i budeš najbolji. Mi ka tome težimo i to je jedan prirodan put, kao što je i sutrašnja utakmica prirodan put ove generacije", rekao je Stanković.

Vojvodina je treća, a trener posebno ističe šefa stručnog štaba Novosađana i nekadašnjeg kapitena Zvezde Nenada Lalatovića.

"Očekujem jak otpor. Vojvodina je po mom mišljenju izvanredna ekipa sa Lalatovićem na čelu, koji je pokazao u svakom klubu u kom je bio trener da pravi razliku, radi sa ogromnom energijom, ne posustaje i nikada se ne predaje. Dosta ga volim i poštujem, odrasli smo zajedno u Crvenoj zvezdi, tako da Lalatovićeve ekipe znaju kako stoje na terenu i šta žele. Očekujem jednu pravu takmičarsku utakmicu u kojoj moramo biti pravi", rekao je Stanković.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde govorio je i o oporavku Strahinje Erakovića, kao i o igračima koji će mu biti na raspolaganju za sutrašnji meč.

"Eraković se oporavlja izvanredeno, ide sve po planu i programu. Na sutrašnjem meču neću moći da računam na Aleksandra Kataija, ostali će svi biti na raspolaganju. Znam već ko će igrati, naši navijači će to sutra videti, tako da nemam dilemu", rekao je Stanković.

Zvezda trenutno ima 95 bodova i dala je 95 golova. Sada juri 100 golova, 110 bodova, titulu bez poraza…

"Svaku konferenciju dobijam ista pitanja o rekordima, to je prirodan put, ispisuje se istorija. Ako se u narednim utakmicama obore rekordi, oberučke ćemo ih prihvatiti. Međutim nama rekordi nisu na prvom mestu, primarni ciljevi su dobra igra, titula, osvajanje kupa, ulazak u grupnu fazu evropskog takmičenja, ako uz to dođu i rekordi rado ćemo ih prihvatiti", rekao je Dejan Stanković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC