• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je tim Partizana koji ide po trofej Kupa Srbije: Stanojević sa proverenim snagama zaustavlja Zvezdu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u finalu Kupa Srbije, a Aleksandar Stanojević ima svoje zamisli za zaustavljanje "večitog" rivala.

 partizan-sastav-derbi-crvena-zvezda-finale-kup-srbije-prenos-uzivo-stanojevic-ko-igra Izvor: MN PRESS

A sad - borba za trofej! Partizan igra za prvi trofej posle dve godine, u želji da prošlu sezonu bez ijednog osvojenog zameni novom u kojoj će makar podići pehar namenjem šampionu Kupa Srbije.

Možda će vas zanimati

Tim Aleksandra Stanojevića pokušaće da na samom kraju bar malo pokvari istorijsku sezonu Crvene zvezde i spreči ih da posle 14 godina napokon stignu do "duple krune".

Biće ovo treći okršaj "večitih" rivala u sezoni, a u prva dva Partizan nije uspevao da stigne do željenih rezultata. U prvom u Humskoj su prokockali rano vođstvo, dok su u drugom i definitivno izgubili šanse za borbu za titulu.

U trećem će Partizan priželjkivati ishod sličan onom iz prošlogodišnjeg polufinala Kupa, ali i tri finala najmasovnijeg takmičenja koja su protiv Zvezde reševali pobedama 1:0 (2001, 2017. i 2019. godine).

Aleksandar Stanojević na ovom meču neće moći da računa na Sejdubu Sumu i Ivana Obradovića zbog povreda, dok je dodatni problem nedavni odlazak Takume Asana iz kluba, najboljeg strelca tima ove sezone.

Anketa

Ko će osvojiti Kup Srbije za 2021. godinu?

  • Zvezda

    68.29% (28)

  • Partizan

    31.71% (13)

Ko će osvojiti Kup Srbije za 2021. godinu?

Rezultati

Među stativama u redovima Partizana biće kapiten Vladimir Stojković koji je pre meča svojom izjavom podigao mnogo "prašine".

U odbrani ne bi trebalo da bude iznenađenja. Uz desnu aut liniju biće Aleksandar Miljković, a uz levu Slobodan Urošević. Između njih, komandovaće Svetozar Marković i Igor Vujačić.

U ostatku tima treba očekivati uobičajeni sistem 4-2-3-1, u kojem će centralni vezisti biti Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar.

Najviše je pitanja u ofanzivnoj četvorki, gde Partizan ima problema još od završetka letnjeg prelaznog roka. Odlaskom Asana se problem produbio, pa bi trebalo očekivati sledeću četvorku:

Bibars Natho će biti ofanzivni vezista i kreator igre, a desno od njega bi Filip Holender konačno mogao da se nađe na krilnoj poziciji, što je do sada bio redak slučaj zbog manjka opcija u špicu napada.

Tamo bismo mogli da vidimo Lazara Markovića, kojeg Stanojević voli da koristi na tom mestu, dok bi onda na levom krilu bio Miloš Jojić, pre nego direktniji Nemanja Jović.

Dakle, da sumiramo - tim Partizana za finale Kupa protiv Crvene zvezde je sledeći:

Stojković - Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Holender, Natho, Jojić - L. Marković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC