• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda igra za mečeve s Dinamom I 11.000.000€: Sve što treba da znate pred Šerif - preko Moldavaca ka Ligi šampiona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vrijeme je za borbu za plej-of Lige šampiona, čime bi Crvena zvezda osigurala velike nagrade, ali i borbu za ulazak u najelitnije evropsko takmičenje.

 Crvena-zvezda-Serif-uzivo-prenos-livestream-Arenasport-kad-se-igra-karte-navijaci Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče (21.00) nastavljaju put ka Ligi šampiona - poslije Kairata, na redu je Šerif!

Šampion Moldavije stiže u Beograd, a Zvezda će u ovom dvomeču pokušati da obezbijedi nastup u Ligi Evrope, domogne se mogućeg dvomeča protiv Dinamo Zagreba i zaradi više od 11.000.000 evra!

Crveno-bijeli su spremni za ovaj susret sa Šerifom, nakon "petarde" u revanšu protiv Kairata. Poznat je i sastav koji bi Dejan Stanković trebalo da izvede na teren stadiona "Rajko Mitić".

POBJEDA ZA ISTORIJSKI DVOMEČ PROTIV DINAMA

Zvezda nije dobro startovala protiv Kairata, izgubivši prvi meč 2:1 u Kazahstanu, a sada će na domaćem terenu imati priliku da stvore lijepu zalihu pred put u Moldaviju. Ulog je plasman u plej-of Lige šampiona, a tamo bi mogao da ih sačeka Dinamo.

Hrvatski mediji uveliko pišu o mogućem prvom okršaju dva kluba poslije 30 godina, dok je Zdravko Mamić za MONDO istakao da nije želio takav žrijeb u Nionu.

NA MARAKANU STIŽU NAVIJAČI

Meč Zvezde i Šerifa igra se u utorak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić" koji će moći da bude popunjen do 50 odsto. Naravno, razlog za to su epidemiološke mjere, a zanimljivo je da će i ovog puta na stadionu biti i najmlađi navijači.

Protiv Kairata nije postojala mogućnost da Zvezdu podrže stariji od 14 godina, a tom prilikom bilo je oko 20.000 mališana iz svih krajeva Srbije i regiona. Sada će moći da stigne i podrška ostalih navijača, dok će mališani iz svih krajeva ovoga puta biti smješteni na južnoj tribini.

Cijene karata iznose 600 dinara za sjever i jug, 1.200 za istočnu tribinu, 1.500 za zapad i 2.500 VIP zapad. Cijene za za VIP ložu su 3.500 dinara, a za VIP galeriju 5.000 dinara.

ZVEZDA IGRA ZA 11.000.000€ I GRUPNU FAZU LIGE EVROPE

Poznato je da je Crvena zvezda isključivo usredsređena na ulazak u Ligu šampiona, ali pobjeda protiv Šerifa bi obezbijedila i drugu najbolju opciju - grupnu fazu Lige Evrope. Zvezda je već obezbijedila evropsku jesen i mjesto u Konferencijskoj ligi, ali na to niko i ne pomišlja.

Plasmanom u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, Zvezda je zaradila nešto manje od 4.000.000 evra od UEFA bonusa, dok bi za plasman u plej-of bila nagrađena sa još 5.000.000 miliona. Ako bi u tom plej-ofu Zvezda bila eliminisana, bila bi nagrađena sa još 3.600.000 evra, pa bi pa bi sebi obezbijedili nešto više od 11.000.000 evra.

Ipak, svima je Liga šampiona cilj i onda bi prihodi od UEFA skočili na oko 20.000.000 evra...

RUMUN SUDI, MOLDAVCI NISU U FORMI

Glavni arbitar na ovom susretu je rumunski suduija Ovidiju Hategan, a njegovi pomoćnici će biti Radu Ginguleac i Sebastijan Georgi. Imajući u vidu bliske odnose Rumunije i Moldavije, ovo možda može da se smatra za blago iznenađenje UEFA.

Šerif je upisao samo četiri pobjede ove sezone, a sve četiri su bile u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prvo su izbacili Teutu iz Albanije, potom i Alaškert iz Jermenije, dok su u domaćim takmičenjima sporo počeli sezonu. Upisali su poraz u Superkupu Moldavije, a onda su izgubili i domaćem prvenstvu od Baltija.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC