• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekorder Zvezde i srpskog fudbala! 14. put pogodio u Evropi - sad ima poruku za navijače!

Najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde nada se podršci publike protiv TSC-a u narednom kolu Superlige.

 el fardu ben crvena zvezda srbija 14 golova u evropi Izvor: MN PRESS

Godinama jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, a od meča protiv Kluža i rekorder srpskog fudbala po broju postignutih golova. Najefikasniji stranac u istoriji, El Fardu Ben, uveličao je i pobjedu nad rumunskim predstavnikom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Bio je to njegov 67. pogodak u crveno-bijelom dresu - i to na meču tokom kog je imao drugačiju ulogu!

''Ponosan sam na činjenicu da sam postigao toliko pogodaka da uđem u istoriju ne samo moje Crvene zvezde, već i srpskog fudbala. Počastvovan sam zbog rekorda, a ogromnu zahvalnost za to dugujem svojim saigračima bez kojih ne bi uspio da postignem takav učinak. Već dugo igram ovdje i svjestan sam koliko je to veliko dostignuće zbog sjajnih fudbalera koji su u prošlosti nosili crveno-bijeli dres'', rekao je Ben, Zvezdin najbolji stranac u istoriji i čovjek koji radi sve.

Krilni napadač je istakao da se nada da će već na sljedećoj utakmici u subotu protiv TSC-a navijači doći u što većem broju.

''Pokazali su i protiv Kluža da su uvijek uz nas i onda kada je teško. Hoćemo da im sad vratimo i da im se odužimo dobrom igrom, pravim odnosom i pobedama. Vidjeli ste i ove sezone koliko je titula važna i zato smo maksimalno fokusirani na mečeve u prvenstvu kako bismo odbranili naslov šampiona, pa je i to razlog više da dođu da nas podrže. Želimo da zajedno sa njima koračamo i ostvarujemo ciljeve. Zvezdaši dođite'', podvukao je Ben.

Srpskom šampionu ostalo je još samo 90 minuta posla u evropskim kvalifikacijama ovog ljeta. na gostovanju Klužu braniće ubjedljivu prednost iz beogradskog meča, a ekipa koju predvodi Dejan Stanković već je jednom nogom u grupnoj fazi Lige Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC