• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi otkrio - UEFA nam zabranila neke igrače Zvezde i Partizana: Htio ih u nacionalnom timu, ali propisi su jasni!

Autor Dragan Šutvić

Htio je neka nova lica, ali nije uspio!

 piksi otkrio uefa zabranila igrače zvezde i partizana Izvor: MN PRESS

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković je pred mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru izdvojio vrijeme i da prokomentariše igre srpskih klubova u Evropi. 

On je istakao da ga jako raduje plasman dva najveća srpska kluba u grupnu fazu evropskih takmičenja, te da bi eventualna dva mjesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona mnogo donijela srpskom fudbalu. 

Možda će vas zanimati

"Oduševljen sam plasmanom i Zvezde i Partizana. To je strahovito dobar rezultat, i za njih i za srpski fudbal generalno. Jer stalno govorimo o tom famoznom 15. mjestu i koeficijentima UEFA koji treba da nam donesu nešto lijepo, dva tima u Ligi šampiona. Na dobrom smo putu. Sinoć su pokazali da su apsolutno zasluženo se kvalifikovali i to nas sve raduje. Mnogo mi je drago da su oba kluba uspjela, a to je dobro za sve nas", istakao je Stojković. 

Na trenutnom spisku reprezentacije nema igrača naša dva najveća kluba, a on je otkrio da je želio neke fudbalere "vječitih" u svom timu, ali da UEFA to nije dozvolila. S obzirom da u oba tima nastupaju igrači srpskog porijekla sa stranim pasošima, očigledno je da je mislio na njih. 

"Iskreno da kažem, meni se dosta igrača sviđa i iz Zvezde i iz Partizana i njihovi kvaliteti. Ali ako ćete iskreno, ti igrači koji se meni sviđaju, oni ne mogu da igraju za Srbiju. Probali smo sa UEFA, ali ne ide. Imaju naše pasoše ali igraju za druge reprezentacije. Naravno da ih sve pratimo, ali u poređenju sa grupom koju znate od prošlog petka, mislim da je jasno svima u čiju korist taj kvalitet ide", dodao je on. 

DOMAĆI, A STRANCI U ZVEZDI I PARTIZANU

CRVENA ZVEZDA: Milan Borjan (Kanada), Aleksandar Dragović (Austrija), Miloš Degenek (Australija), Mirko Ivanić (Crna Gora)

PARTIZAN: Siniša Saničanin (BIH), Filip Holender (Mađarska), Igor Vujačić (Crna Gora), Aleksandar Šćekić (Crna Gora)

Na kraju je dodao da redovno prati najviši rang takmičenja u Srbiji i da ga je start prvenstva oduševio. 

"Da se nadovežem, mnogo dobrih stvari se dešava u našem fudbalu, i prvenstvo me raduje, prvih 6 kola u ligi je odigrano u fenomenalnoj atmosferi. Nema negativnog komentara po pitanju suđenja, penala, VAR sistema... Na dobrom smo putu da ne crvenimo, da naš fudbal vrati vjeru, sa tog puta ne smijemo da skrenemo i završena je priča o sumnjivim rezultatima i koje ne možemo ni da komentarišemo... Plus Zvezda i Partizan koji ostaju u Evropi, raste koeficijent, mnogo sam radostan zbog svega ovoga", zaključio je priču Stojković. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC