• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok! Nejmar najavio da se povlači 2022. godine: Igram još Mundijal u Kataru - i to je dosta! Evo i zašto...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ima samo 29 godina, ali muka mu je od kritika.

 nejmar se oprašta od reprezentacije brazila Izvor: Profimedia

Brazilski fudbaler Nejmar (29) jedan je od najboljih koje smo gledali u posljednjih desetak godina, međutim sve vrijeme je bio u sjenci Mesija i Ronalda, a čini se da polako dolaze generacije koje će mu takođe oteti slavu.

Nejmar je majstor sa loptom, međutim nedostaju mu "Zlatna lopta" i Liga šampiona sa Pari Sen Žermenom kako bi opravdao eptitet najskupljeg fudbalera svih vremena, a čini se da su ga brojne kritike prilično poremetile, posebno one koje stižu iz njegove domovine Brazila.

Možda će vas zanimati

Postigao je 69 golova za reprezentaciju, i sve su prilike da će preskočiti Pelea koji je dao sedam više, međutim Nejmaru nedostaje i pehar sa Mundijala, a sljedeći u Kataru mogao bi da mu bude i posljednji u karijeri.

"Mislim da će mi to biti posljednje Svjetsko prvenstvo. Vidim to kao svoje posljednje jer ne znam imam li i dalje dovoljno mentalne snage nositi se s fudbalom", šokirao je Nejmar u intervjuu za "DAZN", mada mnogi smatraju da je to "blef" kako bi se konačno kritičari umirili.

"Daću sve od sebe da budem u dobroj formi i da osvojim Mundijal sa svojom državom i tako ostvarim svoj najveći dječački san. Nadam se da to mogu da učinim", dodao je on.

Nejmar je inače još 2010. godine debitovao za Brazil, ali nije imao uspjeha na Mundijalima. Na SP 2014. u Brazilu doživio je poniženje protiv Njemačke (1:7) u polufinalu, nisu se proslavili ni u Rusiji gdje su zaustavljeni u četvrtfinalu, a gotovo da nema sumnje da će se plasirati na Mundijal u Kataru.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC